Triton Agii Apostoli

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Fantastisk poolområde
  • • Ved de fine Golden Beaches

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en perfekt beliggenhed tæt ved den populære Golden Beaches. Den børnevenlige strand og hotellets poolområde indbyder til skønne dage i solen. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - og renoveret sommer 2023. Nu fortsætter renoveringen af øvrige faciliteter på hotellet til sommer 2024. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, lejligheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Triton Agii Apostoli, et af vores mest populære hoteller, har i løbet af vinteren gennemgået anden etape to af en omfattende ansigtsløftning. Lejlighederne blev renoveret til sommeren 2023, og i sommeren 2024 vil de øvrige faciliteter være opdateret til nutidens moderne standarder. Gennem hele projektet har der været fokus på komfort, men selvfølgelig endnu mere på at bevare hotellets lokale karakter og fantastiske charme. Når alt kommer til alt, er det Tritons unikke atmosfære, der får hotellets gæster til at vende tilbage år efter år.

Flere pools
Ved poolområdet findes 2 pools, heraf en pool med en lavere del for børn. Solstole og parasoller samt poolbar. Poolhåndklæder mod betaling.

Lokale råvarer og underholdning
Ved hotellets taverne serveres traditionelle, græske- og internationale retter. I køkkenet anvender man så mange lokale råvarer som muligt og gerne egenproduceret olivenolie. Vinene er fremstillede af lokalt dyrkede druer. Fra poolbaren serveres morgenmad, frokost og snacks, og middagen serveres i tavernen.

Hver søndag aften tilbydes en traditionel menu mod betaling på tavernen, tilmelding kræves. Så kan du prøve lokale retter, såsom håndlavede pølser, pilafi- og lammeretter, der normalt kun serveres til særlige lejligheder. Onsdag aftener er græsk aften på tavernen med en lækker middagsmenu fyldt med græske favoritter, tilmelding kræves.

Mandag og tirsdag kan du deltage i hotellets græske dansekurser for helt ned til 5 euro/person, tilmeld dig i receptionen.

Øvrig information
Gratis wifi på fællesområder. For børnene er der en legeplads. Hotellet ligger i et roligere område i Chryssi Akti. Begrænset gennemkørsel uden for hotellet. Hotellet består af flere forskellige bygninger bygget mellem 1995 og 2000. Stort supermarked ca. 1 kilometer fra hotellet og i området er der flere lokale taverner og mindre dagligvarebutikker.

Oplev omgivelserne
Ca. 650 meter til lokalt centrum i Agii Apostoli og ca. 3,5 km til Chania by. Vi anbefaler en tur til Chania for at opleve havnens rolige vand og de gamle husfacader, der minder lidt om Venedig og dens kanaler. Havnepromenadens lamper oplyser de mange caféer, barer og restauranter, der omgiver kajen.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Agii Apostoli

Nontas

Nontas er et moderne hotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige dejlige strande - Agii Apostoli-stranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en lidt længere gåtur fra Chania by.

Okeanis Golden Resort

Det populære Okeanis Golden Resort har et dejligt poolområde og ligger i centrum af Agii Apostolis i gåafstand fra den fine sandstrand. Bo i dejlige lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun 15 minutter væk med den lokale bus, hvis du vil have mere liv og glade dage.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.

Kiwi - sommeren 2024

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort er et pænt og stilfuldt hotel lige ved en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Hotellet har flere store og dejlige poolområder med tre udendørs pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Stort udvalg af restauranter og på nogle af dem kan man sidde i skyggen under træerne og nyde en god frokost. Her kan du træne i fitnessrummet, slappe af i hotellets spa og tage en lang tur ind til Chania by.

Atlantica Yakinthos

Atlantica Yakinthos er et ideelt hotel til at slappe af, tage en dukkert i poolen eller dase på en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Start dagen med en morgenmadsbuffet, og om aftenen kan du gå en tur og opdage det kretensiske køkken på en lokal taverna i nærheden. Byen Chania har masser at byde på, når det gælder shopping, smalle gyder og måske en bar. Du kan tage en hyggelig gåtur ind til Chania eller tage den lokale bus uden for hotellet.