Triton (Agii Apostoli)

apollo mondo local

  • • Apollo Mondo Local-hotel
  • • Fantastisk poolområde
  • • Ved fine Golden Beach
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Stranden er børnevenlig, og hotellets poolområde er stort og indbydende. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - i hotellets 3-værelses lejligheder er der plads til op til seks personer. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet - som var et samlet team af varme, imødekommenhed og oprigtig glæde, og til alle tider...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Triton er et populært og skønt lejlighedshotel beliggende i et roligt område i Chryssi Akti. Hotel består af flere bygninger af forskellige byggeår fra 1995-2000.

Flere pools
Her bydes der på et dejligt poolområde med 2 pools med samt børnesektion. Solstole og parasoller samt poolbar. Håndklædeservice mod betaling.

Lokale råvarer og underholdning
Ved hotellets taverne serveres traditionelle, græske- og internationale retter. I køkkenet anvendes kun lokale råvarer og egenproduceret olivenolie. Vinene er fremstillede af lokalt dyrkede druer. Fra poolbaren serveres morgenmad, frokost og snacks, og middagen serveres i tavernen.

Hver søndag aften tilbydes en traditionel menu på tavernen (mod betaling, tilmelding kræves). Her kan du prøve lokale retter, som håndlavede pølser, pilaffi og retter med lam, der normalt kun serveres ved særlige lejligheder.

Onsdag aften er der græsk aften på tavernen med dans og musik. De traditionelt klædte dansere viser danse fra hele Grækenland, mens du nyder den lækre middagsmenu (tilmelding kræves. Intet ekstra tillæg udover almindelige tillæg på middagsmenuen). Hvis du vil være velforberedt til den græske aften, kan du altid deltage på hotellets græske dansekursus, mandag og tirsdag for 5 EUR pr. person (tilmelding kræves i receptionen).

Øvrig information
Gratis wifi på fællesområder. For børnene er der legeplads. Gratis roomservice. Vaskeservice mod betaling. Minimarked i området. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Begrænset gennemkørselstrafik.

Oplev omgivelserne
Der er ca. 3,5 km til Chania by, hvor havnepromenadens lamper oplyser de mange caféer, barer og restauranter, der omgiver kajen.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi

Alle hoteller i Agii Apostoli

Anais Holiday

På lejlighedshotellet Anais Holiday i Agii Apostoli venter personlig service og en skøn strandbeliggenhed. Til hotellet hører en populær bar og restaurant, hvor hotellets gæster gerne mødes til et glas vin eller noget dejlig mad. Høj kundetilfredshed, komfort og det lokale touch gør, at dette hotel hører med i vores Apollo Mondo Local-familie.

Nontas

Nontas er et moderne lejlighedshotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige strande - Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.

Kiwi

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Okeanis Golden Resort

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostolis med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, eller dobbeltværelser for personer over 12 år i hotellets del. Skal der ske lidt mere, kan du tage lokalbussen eller lejebilen til Chania by, der ligger 4,5 km fra hotellet.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.