Okeanis II

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun voksne gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Okeanis II er et hotel for voksne, der henvender sig til gæster over 12 år. Hotellet ligger lige ved det populære lejlighedshotel Okeanis Golden Resort, og gæster på Okeanis II er velkommen til at benytte faciliteterne her.

På Okeanis II er der lidt mere roligt, men der er et dejligt poolområde med solstole, parasoller og en poolbar, hvor du kan købe noget forfriskende at drikke. Håndklædeservice. Stranden ligger en kort gåtur væk for dem, der foretrækker at svømme i havet. Hotellet har også en à la carte-restaurant. Receptionen er åben fra kl 08.00-23.00.

I Agii Apostoli venter et roligt tempo og små badebugter med blødt sand. I centrum (ca. 500 meter) er der et par små charmerende taverner, men for et større udvalg kan du tage til den smukke by Chania (ca. 4,5 km), som kun ligger et kvarter væk med lokalbus. Her er også et stort udbud af shopping, restauranter, caféer og barer. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Receptionen og restauranten er beliggende på søsterhotellet Okeanis Golden Resort lige ved siden af Okeanis II.