Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • • Apollo Mondo Local-hotel
 • • Tæt på stranden og Chania by

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en lidt længere gåtur fra Chania by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med privat pool for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med All Inclusive. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med All Inclusive. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig rolig atmosfære og pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende og velholdte Stellina Village Resort består af tre områder med hver sit poolområde, der er bygget i 1990, 2001 og 2007. To af områderne er renoveret i 2017. I alt har området 12 bygninger, hvilket giver en følelse af at være i en lille by.

Flere poolområder
Her kan du tilbringe dagene ved et af de tre poolområder og for de mindste er der også to separate børnepools, en ved Village og en ved Royal. Poolen ved Elina er opvarmet til slutningen af maj og fra 1. oktober. Solstole og parasoller ved poolområderne. Poolhåndklæder indgår. Vil du tage en dukkert i havet, kan du gå til den lavvandede Chryssi Akti strand, hvor der også er solstole og parasoller mod betaling.

Et stort restaurantudvalg
Skulle du blive sulten ved poolen, er der to poolbarer, en ved Village og en ved Royal. I hotellets smukke have vokser appelsintræer, citrontræer, oliventræer, duftende krydderier som rosmarin og timian, der anvendes af kokkene i køkkenet og andre dejlige middelhavsplanter. Har du tilkøbt måltider, serveres disse i buffetrestauranten Kima, som ligger ved Royal. Mod forespørgsel kan hotellet servere glutenfrie alternativer, veganske retter og laktosefrie muligheder. Giv gerne hotellet besked mindst en uge før ankomst. Flere gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. I samme bygning som receptionen er der à la carte-restauranten Helios, hvor du kan spise frokost og middag samt en af poolbarerne.

Træning og velvære
Gratis fitness-faciliteter (for gæster over 16 år, yngre gæster skal være i selskab med en voksen). I receptionen udleveres et kort, der giver adgang til fitnessrummet. I morgenmadsbuffeten serveres velsmagende og sundt tilbehør. Strandpromenaden ind til Chania er perfekt til en løbetur før morgenmaden og kan perfekt afsluttes med en dukkert i havet. Skønhedscenter, massage, frisør og sauna mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Legerum og enkel legeplads for de mindste. Gratis wifi på hele hotellet. Billard mod betaling. Gratis madlavningskursus en gang om ugen, tilmelding sker i receptionen. Lokaltrafik og støj fra spilleautomater kan i nogle få lejligheder i Village opfattes som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Elevator findes kun i Royal. Minimarked, hvor du kan købe snacks, drikkevarer og ingredienser til lette måltider samt hygiejne- og badeartikler. En hæveautomat og en lidt større købmand ligger lige uden for hotellet. Har du en sen afrejse, tilbyder hotellet brusere, bagageopbevaring, toiletter og pusleborde. Der er ingen garanti for, at større grupper/bookinger med mere end ét værelse ender i samme bygning. To af områderne, Village og Elina har officiel klassificering 4, og Royal har officiel klassificering 5. Village og Royal har tre etager, og Elina har to etager.

Oplev omgivelserne
Fra Stellina Village Resort har du en god busforbindelse til byen Chania, som ligger ca. 4 kilometer væk. Der er omkring 150 meter til fods fra hotellet til busstoppestedet. Det er omkring 650 meter til centrum af Agii Apostoli. Hvis du vil gå en dejlig og afslappende gåtur, kan du tage strandpromenaden ind til Chania og derefter tage en bus eller taxa tilbage.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Sommer 2024
I nogle 1-værelses lejligheder og 2-værelses lejligheder:

 • All Inclusive

I nogle 1-værelses lejligheder og 2-værelses lejligheder

 • Ingen måltider inkluderet

Mod ekstra betaling:

 • Morgenmadsbuffet
 • Alt inklusive

Sommer 2025

Indgår

 • Morgenmadsbuffet

Mod betaling:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 11.00-12.30 og 16.30-18.00
 • Is, kl. 13.00-15.00 og 19.00-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Mondo Local
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton Agii Apostoli

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en perfekt beliggenhed tæt ved den populære Golden Beaches. Den børnevenlige strand og hotellets poolområde indbyder til skønne dage i solen. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - og renoveret sommer 2023. Nu fortsætter renoveringen af øvrige faciliteter på hotellet til sommer 2024. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne hotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige dejlige strande - Agii Apostoli-stranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Okeanis Golden Resort

Det populære Okeanis Golden Resort har et dejligt poolområde og ligger i centrum af Agii Apostolis i gåafstand fra den fine sandstrand. Bo i dejlige lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun 15 minutter væk med den lokale bus, hvis du vil have mere liv og glade dage.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.

Kiwi - sommeren 2024

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort er et pænt og stilfuldt hotel lige ved en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Hotellet har flere store og dejlige poolområder med tre udendørs pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Stort udvalg af restauranter og på nogle af dem kan man sidde i skyggen under træerne og nyde en god frokost. Her kan du træne i fitnessrummet, slappe af i hotellets spa og tage en lang tur ind til Chania by.

Atlantica Yakinthos

Atlantica Yakinthos er et ideelt hotel til at slappe af, tage en dukkert i poolen eller dase på en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Start dagen med en morgenmadsbuffet, og om aftenen kan du gå en tur og opdage det kretensiske køkken på en lokal taverna i nærheden. Byen Chania har masser at byde på, når det gælder shopping, smalle gyder og måske en bar. Du kan tage en hyggelig gåtur ind til Chania eller tage den lokale bus uden for hotellet.