Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • • Apollo Mondo Local-hotel
 • • Tæt på stranden og Chania by
 • • Tilkøb måltider

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med privat pool for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder inkl. All Inclusive for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder inkl. All Inclusive for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service og den gode stemning!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende og velholdte Stellina Village Resort består af tre områder med hver sit poolområde, der er bygget i 1990, 2001 og 2007. To af områderne er renoveret i 2017. I alt har området 12 bygninger, hvilket giver en følelse af at være i en lille by.

Flere poolområder
Her kan du nyde feriedagene ved et af de tre poolområder, og for de små findes der også to separate børnepools. Den ene pool er opvarmet frem til slut maj og fra start oktober. Solstole og parasoller. Gåafstand til den lavvandede strand Chryssi Akti, hvor der findes solstole og parasoller mod betaling.

Et stort restaurantudvalg
Hvis du bliver sulten ved poolen, findes der to poolbarer. I hotellets smukke have vokser der citrustræer, krydderrier og andre smukke planter og blomster. Har du tilkøbt måltider, serveres de i buffetrestauranten KIMA. Afhængig af hvor på området du bor, kan afstanden til restauranten være op til 165 meter. Det er muligt at bestille glutenfri måltider (skal bestilles ved booking af rejsen). Flere gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. I samme bygning som receptionen findes a la carte-restauranten Helios og den ene poolbar.

Træning og velvære
Gratis fitness-faciliteter (for gæster over 16 år, yngre gæster skal være i selskab med en voksen). I receptionen udleveres et kort, der giver adgang til fitnessrummet. Skønhedscenter, massage, frisør og sauna mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Legerum og enkel legeplads for de mindste. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Billard mod betaling. Gratis madlavningskursus én gang om ugen, book på forhånd i receptionen. Minimarked. Lokaltrafik samt lyd fra spillemaskiner kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Oplev omgivelserne
Fra Stellina Village Resort har du gode busforbindelser til Chania by, ca. 4 km. Ca. 150 m til busstoppested fra hotellet. Det er omkring 650 meter til centrum af Agii Apostoli.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:
I visse 1-værelses lejligheder og 2-værelses lejligheder.

 • All Inclusive

Kan tilkøbes:

 • Morgenmad
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber helpension eller All Inclusive, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 11.00-12.30 og 16.30-18.00
 • Is, kl. 13.00-15.00 og 19.00-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Stellina Village Resort består af flere forskellige bygninger spredt ud på tre forskellige poolområder. Der er ingen garanti for, at samme booking på mere end et værelse bor i samme bygning.
 • To områder har officiel klassificering 4, og et har officiel klassificering 5.
 • Bemærk at elevatoren kun findes i en bygning, hvor få værelser er placeret.

Rejs nemt med børn

 • Forudbestil klapvogn, så du kan lade din egen blive hjemme
 • Forudbestil en barneseng for tryggere nætter

Vælg dette som tilvalg når du booker din rejse eller efterfølgende via Min rejse for at garantere barneseng og klapvogn. 
Læs mere om vores børneprodukter.

Apollo Mondo Local
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Den børnevenlige strand og hotellets poolområde indbyder til skønne dage i solen. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - og til sommeren 2023 er de nyrenoverede. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne lejlighedshotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige strande - Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Kiwi

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Okeanis Golden Resort

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostoli med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun ca. 15 minutter væk med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.