1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Aqua Vista - Powered By Playitas - Vinter 2018/19

 • • En komplet sol- og træningsferie
 • • Holdtræning og mange sportsfaciliteter
 • • All Inclusive med stort restaurantudvalg

NYHED! På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser 2-5 personer heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Pool området, samt træningsfaciliteter.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det elegante Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas ligger lige udenfor Hurghada. Med blot 15 minutter fra lufthavnen kommer du hurtigt til dette trænings- og ferieparadis. Her trives både den som ønsker en rolig ferie med dovne dage ved poolen, og den som ønsker en mere aktiv ferie med træningsmuligheder.

Powered by Playitas
Powered by Playitas indebærer en garanti for højt niveau på alt fra service, sportinfrastruktur, træning og sund mad. Gæster der tidligere har besøgt hotellerne Playitas og La Pared kommer til at genkende meget, selvom Aqua Vista på mange måder  er helt unikt.

Træning på hotellet
På Aqua Vista - powered by Playitas finder du et stort og komplet sportshotel med tilhørende hotelfitness og et stort udvalg af sportsfaciliteter for både professionelle og hverdagsmotionister. I området, vi kalder Sport Zone, findes flere af hotellets sportsfaciliteter, f.eks fitnesscenter, olympisk pool, WOD-box, sprintbane og holdtræningsområde. For svømmere (både motionssvømmere, professionelle svømmere og triatleter) er her en nybygget olympisk 50-meter pool, som er opvarmet året rundt og følger standarden for olympisk træningsniveau. Crawlkurser tilbydes i visse perioder. Det imponerende fitnesscenter er mere end 600 kvm stort og udstyret med maskiner for både styrke- og konditionstræning. Her tilbydes dagligt timer med instruktør i alt fra yoga til funktionel træning og andre sjove træningstimer (se træning på hotellet her). Apollos udendørs fitnessområde kaldes WOD-box, og her kan du deltage i flere træningspas om ugen med crossfit-lignende hold. Hotellet har tre tennisbaner med hardcourt, og her er også tre padeltennis baner. Hotellet har også gratis volleyball (ved hotellets strand) samt bordtennis ved nabohotellet Sea World.

Er du interesseret eller er nysgerrig efter at dykke, tilbyder vi færdige dykkerpakker via vore udflugter hvor der er mulighed for at tage dykkercertifikat og kurser, eller blot tage på en afslappet dykkertur der passer både nybegyndere og erfarne dykkere. Ved hotellet er der også andre vandsportsfaciliteter mod betaling. Efter træningstimen kan du køle af i en af de to store pools eller i hotellets tagpool.

Dejligt poolområde og privat strand
På Aqua Vista - powered by Playitas er der fire pools heraf en børnepool. En pool ligger på taget i Red Sky Bar med en skøn udsigt over havet. Hotellets gæster kan også anvende pools på nabohotellet Sea World og Albatros Aqua Park, der ligger i forbindelse med hotellet (ca. 2 minutter til fods). Her finder du ni vandrutsjebaner og flere legeland. Stranden ligger desuden kun en kort gåtur væk. Her finder du en skøn bugt med bølgebrydere og vandsportsaktiviteter mod betaling. Gratis solstole og parasoller ved pool og strand. Håndklædeservice.

For de mindste
Hvis børnene er vilde med vand, kan I helt enkelt gå over til nabohotellet, der gratis tilbyder vandrutsjebaner i stribevis. Børnene er også velkomne i børneklubben Polly & Mino (mod betaling) på nabohotellet Beach Albatros Resort. Hotellet er et Apollo Mondo Family-hotel, og det ligger ca. 400 meter væk. For at kommer dertil, skal en vej krydses.

Stort udvalg af restauranter
Aqua Vista - powered by Playitas har et dejligt udvalg af restauranter. Eksklusivt for Apollos gæster tilbyder vi helseinspirerede restaurant Playitas. Ydermere findes en italiensk hovedrestaurant Soprano, restauranten Sports Bar som blandt andet serverer pizza, pasta, salater og sandwiches. Den orientalske restaurant Saffron og den asiatiske restaurant L`Asiatique. Snackbar ved stranden samt snackbar ved Sports Cone. Hotellets gæster kan også bestille fra snackbaren på nabohotellet Sea World. Lobbybaren Olympus, barerne Millenium, Red Sky Bar med Shisha lounge og Sport Bar. Det er også muligt at besøge klubben The Bridge på nabohotellet Sea World.

Øvrig information

Dags- og aftenaktiviteter seks gange om ugen. Spa med sauna, jacuzzi, massage og hamam mod betaling på nabohotellet Sea World. Skønhedssalon mod betaling. Døgnåben reception. 700 meter til stranden. 15 km fra centrum i Hurghada.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12).

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet i Apollos egen restaurant Playitas, kl. 07.00-10.00
- Frokostbuffet i Apollos egen restaurant Playitas, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet i Apollos egen restaurant Playitas, kl. 18.30-21.30
- Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Soprano, kl. 07.00-10.00
- Kontinental morgenmad i hovedrestauranten Soprano, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet i hovedrestauranten Soprano, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet i hovedrestauranten Soprano, kl. 18.30-21.30
- Sen middag i hovedrestauranten Soprano, kl. 22.00-24.00
- Middag i restauranten Saffron, kl. 18.30-21.30
- Middag i restauranten L`Asiatique, kl. 18.30-21.30
- Snacks i restauranten Sports Bar, kl. 12.00-17.00
- Snacks på nabohotellet Sea World, kl. 12.30-16.00
- Snacks vid stranden, kl. 12.30-16.00
- Is i poolbaren White, kl. 10.00-17.00
- Crepes i restauranten Sports Bar, kl. 16.00-17.00
- Is i baren Aqua Bar på nabohotellet Sea World, kl. 11.00-16.00
- Is i snackbaren på nabohotellet Sea World, 11.00-16.00
- Crepes i snackbaren på nabohotellet Sea World, kl. 16.00-17.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i poolbaren White, kl. 10.00-24.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i Red Sky Bar, kl. 08.00-24.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i Red Sky Bar ved stranden, kl. 10.00-17.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i Millenium Bar, kl. 18.00-24.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i Sports Bar, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Sports
Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer

Sammen med Det Svenske Triatlonforbund er der mulighed for triatleter at opleve Det Røde Hav under træningen. Med udgangspunkt i Aqua Vista tilbyder vi til vinter 18/19 triatleter at træne på Aqua Vista, i og rundt omkring Hurghada. Repræsentanter fra Det Svenske Triatlonforbund er på stedet fra d. 1. december 2018 - 30. april 2019, hvor de tilbyder svømmetræning, cykel og løb på sportsprogrammet.

Løbekort

Er du interesseret i at løbe omkring Aqua Vista – powered by Playitas, så kan du downloade disse løbekort:

Mirage 16 km
Playing on the Camel’s back 4,1 km
The Elements of Water 1,5 km
Trail of lost Shoes 6,1 km
Long and flat 18 km

Familiebootcamp med Henrik Leth

Den 21. november gæstes Aqua Vista af seje Henrik Leth, der afholder familiebootcamp hele ugen helt gratis for alle, der er gæster på hotellet med Apollo. 
Læs mere her