Træning på Aqua Vista – powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas er et nyt sportshotel med fokus på en aktiv ferie for hele familien. Hotellet passer til alle, som har interesse i at træne, og alle kan træne på eget niveau. Lige ved indgangen mødes du af tennisbaner, og kigger du op på taget af receptionen, er der et yogaområde og en nybygget crossfitbox. I den nybyggede 50-meters olympiske pool kan både triatleter, svømmegrupper og motionister træne. Aqua Vista - powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget for at tage imod både motionister og eliteudøvere på alle niveauer.

Se eksempel på træningsprogram

Opdateret træningsprogram præsenteres på stedet


Mere om træning på Aqua Vista

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på Aqua Vista.

Fitness

Fitnessområdet på Aqua Vista er over 600 kvadratmeter stort og bygget i et tidligere teater. Nu er lokalet fyldt med løbebånd, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg (skimaskine) og frie vægte. I fitnesscentret er der aircondition og lige udenfor, finder du en juicebar, hvor du kan få forfriskende og kølige drikke efterfølgende. Sportsbookingen ligger lige ved fitness, og det er her, hvor du bl.a. booker svømmebaner.

Aldersgrænsen i fitnessrummet er 16 år for at træne alene. Hvis man er sammen med en voksen, må man være min. 10 år.

Ved fitnesscentret ligger der også et udendørsfitness, som vi kalder WOD-box, perfekt til crossfit, holdtræning og andre træningsformer til dig, der vil træne udenfor.

 

Olympisk pool & svømning

Sportsresortet Aqua Vista - powered by Playitas er af høj standard, og her har du mulighed for at svømme i et olympisk pool på 50 meter, der er opvarmet til 26-27 grader året rundt. Poolen er for både motionssvømmere og professionelle svømmere, hvor alle kan øve sig i crawl eller udvikle deres svømmefærdigheder. For private bookes kurser på stedet, hvilket foregår i sportsbookingen i fitnesscenteret, og for grupper skal kurserne forudbestilles. Fælles kursus kan bookes gratis mens privat kursus bookes mod betaling. Der er også gode muligheder for Open Water svømning samt Open Water svømmeudflugter med båd (mod betaling).

Padel & tennis

Tre nybyggede padelbaner venter til dem, der vil spille den populære sport. Tider, baneleje og leje af udstyr sker i sportsbookingen ved receptionen (prisliste kommer snart), ligesom leje af udstyr som ketcher og bolde.

På hotellet er der også tre nybyggede tennisbaner (hardcourt). Tider, baneleje og leje af udstyr sker i sportsbookingen ved receptionen (prisliste kommer snart) ligesom leje af ketcher og bolde.

Vil du lære mere om padel? Læs mere her.
 

Holdtræning & sport

På Aqua Vista finder du en stor lyserød platform til holdtræning / træning under himlen. Her afholdes ledet gruppetræning til musik som morgenyoga. Området er udstyret med en scene, så du kan se vores instruktører.

Der er også en stor multicourt til holdtræning under åben himmel. Her er der gruppetræning med musik og indimellem er spilles her fodbold og basket. Multicourten kan bookes af grupper på bestemte tidspunkter. Der er desuden yderligere et område til gruppetræning ud over multicourten. På dage hvor det er for varmt til udendørstræning, findes der en nybygget indendørssal til gruppetræning.

Beachvolleyballbane i hjertet af komplekset. Her spiller vi på både planlagte tider og spontant mod andre gæster på hotellet.

 

Cykling

Et nybygget cykelcenter støder op til receptionen. Perfekt til at ordne cyklen og derefter køre afsted. Landevejscykler kan lejes på hotellet nede på destinationen, og vi tilbyder 1-2 guidede ture om ugen. Medbring dine egne sko og pedaler. Hjelme er obligatoriske og inkluderet i cykeludlejning.
Det er også muligt at medbringe din egen cykel. Forudbestil din cykeltransport hos flyselskabet og glem ikke at tilføje cykeltransfer med bussen direkte i din reservation. Alle anbefalede ruter er testet af professionelle atleter.

Cykling og Triatlon

Omkring Aqua Vista er der god asfalt til landevejscykel. Triatleterne trives i dette miljø, og de fleste af vejene har ingen eller meget lidt trafik. Vejene er brede, og der er god plads til både biler, cyklister og endda en kamel. Bilisterne viser fin hensyn til de cyklister, som de møder. Cykelrunderne er alt lige fra 40 kilometers ture langs kysten til eksempelvis Sahl Hasheesh til flere timer ture. Vinden kommer oftest fra nord. Turen gennem Hurghada by er en oplevelse med mange markeder, byliv og butikker. De lange ture på 5-7 timer kan man cykle mod nord eller syd. Downwind-cykling på op til 25-30 mil (til fx Marsa Alam) med shuttle tilbage kan arrangeres (mod betaling).

Triatlonkonkurrence

I november er der Sahl Hasheesh Endurance Festival 21.-24. nov. med alt fra ungdomssprintere til olympisk distance og en halv ironman distance.

 

Løb

Der er mulighed for fladt terrænløb på asfalt, grus eller bane uden højdemeter. Der er også muligheder for strandløb, asfaltløb eller løbeteknik på vores nyoprettede sprintbane. Vi tilbyder kort til løb og forskellige ruter på grus, asfalt og omkring hotelområdet. En af vores favoritter er en kortere rute på 2 kilometer omkring tre hoteller, og en 4-km rute omkring fem hotelkomplekser er en anden fin rute. Du finder ruterne længere nede på siden.

Der er også en 60-meters sprintbane med fire baner ligger i Sports Zone.

 

 

 

Dykning & vandsport

Rødehavets fantastiske underverden skal opdages! Er du interesseret i at dykke, så kan du prøve nogle af vores udflugter. Du kan tage et dykkercertifikat, tage et almindeligt dykkerkursus, hvis du allerede har et certifikat eller bare tage på en afslappet dykkerudflugt, der passer til både nybegyndere og erfarne.

På stranden er der forskellige vandsportsaktiviteter som fx dykning og snorkling. Der er også svømmestrækning langs en line på ca. 150 m, som er perfekt til Open Water Swim.

Senzo Sport Club

Ca. 3,5 kilometer fra Aqua Vista ligger sportsanlægget Senzo Sport Club, hvor der er yderligere træningsfaciliteter, hvis udbuddet på Aqau Vista ikke er nok. Her er der også en fodboldbane med FIFA-standard, samt tre træningsområder, udendørs håndboldbane samt udendørs volleyballbane. Der er også multicourts for forskellige sportsgrene, som eksempelvis basketball, og der er ligeledes en 400 m lang løbebane, og du kan booke lektioner i løbeteknik. Bliver du sulten, er der en snackbar og en cafe. Områderne ved Senso Sport Club skal bookes i forvejen og er mod betaling.

Sauna og isbad

Er isbad godt som restitution efter træningen? Foryngende saunabad? Intet af dette tør vi garantere, men vi tør love, at saunaen bager og isbadet er iskoldt (8-12 grader) og kombinationen er skøn. Direkte forbundet til gymnastiksalen og den olympiske pool er der en sauna og isbad mod betaling. Håndklæde inkluderet. Nærliggende udendørs bruser og omklædningsrum.


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Aqua Vista - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se, hvad der indgår i Sports Inclusive på Aqua Vista - powered by Playitas.


Indgår i Sports Inclusive

Holdtræning og hold med instruktør 
Fitnesscenter
Udendørsfitness (WOD box/crossfrit Box)
Yoga
Multicourt (holdtræning, basket, fodbold)
Delt bane i Olympisk pool - 50 meter
Open water svømning (på egen hånd)
Indendørs cykling (bodybike)
Løb (løberuter, kort m.m)
Boule
Basketball og fodbold (5-mands)
Beachvolley

Mod betaling

Cykling (landevejscykling) - bookes på destinationen
Dykning
Fodboldbane af FIFA-standard (Senzo Sport Club)
Spa/wellness center
Sauna og isbad

Olympisk pool, egen bane - 50 meter

Svømmetræning
Padeltennis
Tennisbaner
Se prisliste her

Book træningsrejse, grupperejse eller lignende

Aqua Vista - powered by Playitas er et udemærket hotel for dig, som vil træne og udvikle formen. Book din træningsrejse, trainingcamp, løberejse, klubrejse eller vennetur. Er du en person med et stort netværk, kan du blive din egen rejsearrangør. Ønsker du hjælp med din booking eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os:

Telefon: 70 21 44 55
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For spørgsmål til bookingen via mail skal vi bruge kontaktoplysninger, navn og alder.

Triatlon på Aqua Vista

Oplev Rødehavets nye perle til triatlon træning! Sammen med den svenske triatlonforening skabte vi i 2010 en base for triatleter på Playitas, Apollos Sports Resort på Fuerteventura. Der er mange ligheder mellem Hurghadas miljø og det du finder på Fuerteventura, som det robuste landskab, vinden og solen. Et Miljø, der er perfekte til dig, der udøver triathlon. Vi byder nysgerrige, nye eller rutinerede triatleter til at træne på Aqua Vista - drevet af Playitas i og omkring Hurghada. Repræsentanter for sporten er på stedet til vinter, og svømning, cykling og løb er hver dag på sportsprogrammet. Det er også nemt at medbringe eget udstyr eller leje en landevejscykel i vores cykelcenter.