Træning på Aqua Vista - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas er et nyt sportshotel med fokus på en aktiv ferie for hele familien. Resortet er velegnet til alle, der har interesse for træning og alle træner på deres eget niveau. Her mødes du af padelbaner, et stort fitnesscenter, træningsområder, en crossfit-boks. I den olympiske 50-meter pool træner alt lige fra svømmelandshold og triatleter til hverdagsmotionister, der træner til deres næste løb eller bare for deres velvære. Aqua Vista - powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports og hotellets faciliteter er bygget til at rumme motionister og eliteaktive på alle niveauer. Velkommen til vores sportsparadis!


Scan eller klik på QR-koden for at se aktuelt sportsprogram.

 


Mere om træning på Aqua Vista

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på Aqua Vista.

Fitness

Fitnessområdet på Aqua Vista er over 600 kvadratmeter stort og bygget i et tidligere teater. Nu er lokalet fyldt med løbebånd, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg (skimaskine) og frie vægte. I fitnesscentret er der aircondition og lige udenfor, finder du en juicebar, hvor du kan få forfriskende og kølige drikke efterfølgende. Sportsbookingen ligger lige ved fitness, og det er her, hvor du bl.a. booker svømmebaner.

Aldersgrænsen i fitnessrummet er 16 år for at træne alene. Hvis man er sammen med en voksen, må man være min. 12 år.

Ved fitnesscentret ligger der også et udendørsfitness, som vi kalder WOD-box, perfekt til crossfit, holdtræning og andre træningsformer til dig, der vil træne udenfor.

 

Olympisk pool & svømning

Sportsresortet Aqua Vista - powered by Playitas er af høj standard, og her har du mulighed for at svømme i et olympisk pool på 50 meter, der er opvarmet til 26-27 grader året rundt. Poolen er for både motionssvømmere og professionelle svømmere, hvor alle kan øve sig i crawl eller udvikle deres svømmefærdigheder. For private bookes kurser på stedet, hvilket foregår i sportsbookingen i fitnesscenteret, og for grupper skal kurserne forudbestilles. Fælles kursus kan bookes gratis mens privat kursus bookes mod betaling. Der er også gode muligheder for Open Water svømning samt Open Water svømmeudflugter med båd (mod betaling).

Padel, tennis & pickleball

På Aqua Vista – powered by Playitas findes tre nybyggede padelbaner og to tennisbaner (hardcourt). Her mulighed for lektioner for både børn og voksne. Tider, baneleje og leje af udstyr sker i sportsbookingen ved receptionen, ligesom leje af udstyr som ketsjer og bolde.

Nyt til vinteren 2023/2024 er vores nybyggede pickleball-baner. Pickleball er en ketsjer- og boldsport, der kombinerer elementer fra tennis, badminton og bordtennis. Spilles ligesom padel i par, men kan også spilles som single. Sporten er kendt for at være nem at lære og populær blandt spillere i alle aldre. Benyt lejligheden til at prøve denne nye sjove ketsjersport under dit ophold. Booking af bane samt leje af udstyr.

 

Holdtræning

Hos Aqua Vista er der flere områder til holdtræning. En stor lyserød platform (udendørs) og en multibane (udendørs) til holdtræning/træningssessioner under åben himmel. På den lyserøde platform kører vi holdtræningssessioner til musik samt morgenyoga. Der finds en scene, så du tydeligt kan se vores instruktører. Selv på multibanen foregår holdtræningssessioner nogle gange til musik.

Længere oppe på siden kan du se tider og hold. Vi forbeholder os retten til at foretage eventuelle justeringer i programmet.
Aldersgrænse for holdtræning er 16 år. Sammen med en voksen 12 år.

Der findes også en beachvolleybane i hjertet af resortet. Her spiller vi både på fastlagte tidspunkter samt spontane spil mod andre gæster på hotellet.

Sportsbookingen

Sportsbookingen findes på hotellet i fitnessrummet nær den olympiske pool. Her kan du leje padelbaner og udstyr, multicourt eller en afslappende stund i sauna og cool-poolen. Her booker du også cykelture samt de hold, der kun har et begrænset antal pladser. 

WOD Box

WOD Box er et udendørs fitnesscenter, tilpasset til crossfittræning, funktionel træning i grupper og andre træningsformer for dig, der gerne vil træne udenfor i den friske luft, men med tag over hovedet. Her træner vi både muskler, hjerte og lunger. Et vidunderligt sted, hvis du kan lide at gå den ekstra mil. WOD står for "dagens træning" (Workout of the Day).

Triatlon

Oplev Rødehavets nye perle til triatlontræning! Sammen med det svenske triatlonforbund skabte vi en base for triatleter tilbage i 2010 på Playitas, Apollos sportshotel på Fuerteventura. Der er mange ligheder mellem miljøet i Hurghada og det på Fuerteventura, for eksempel det barske landskab, vinden og solen. Miljøer, der er perfekte for dem, der dyrker triatlon. Vi byder nysgerrige, nye eller erfarne triatleter velkommen til at træne på Aqua Vista - powered by Playitas, i og omkring Hurghada. Repræsentanter fra sporten er på stedet denne vinter, og svømning, cykling og løb er på idrætsprogrammet hver uge. Det er også nemt at medbringe eget udstyr, eller leje en landevejscykel i vores cykelcenter.

Sociale sportsgrene

På multicourten arrangeres hver uge basketball-, volleyball- og fodboldkampe og andre sjove, sociale sportsgrene. Multicourten kan bookes af grupper under ikke skemalagte tidspunkter. Booking foretages i fitnesscenteret ved sportsbookingen.

Cykling

Et nybygget cykelcenter ligger ved siden af ​​receptionen. Perfekt til at fikse cyklen og derefter tage en tur. Landevejscykler kan lejes på stedet, og vi tilbyder 1-2 guidede ture om ugen. Medbring dine egne sko og pedaler. Hjelm er obligatorisk og inkluderet i cykeludlejningen. Det er også nemt at medbringe egen cykel. Forudbestil din cykeltransport hos flyselskabet og glem ikke at tilføje cykeltransport på bussen direkte til din booking. Alle anbefalede ruter er testet af professionelle triatleter.

Aldersgrænsen for de organiserede ture er 16 år.

Cykling og Triatlon

Omkring Aqua Vista - powered by Playitas er der gode veje med god asfalt til frem for alt tempo og landevejscykling. Triatleterne trives i dette miljø, med knap en enkelt meters højde at forcere. De fleste af vejene har ingen eller lidt trafik, og er desuden brede og giver god plads til både biler, cyklister og evt.  en kamel. Bilister viser respekt og hensyn til cyklister, de møder og passerer. Cykelturene er alt fra hyggelige 40 kilometer lange ture langs kysten til fx Sahl Hasheesh, til "flere-timer-i-sadlen"-ture nord eller syd. Vinden kommer normalt fra nord, så forvent en hårdere og en lettere halvdel af din tur. Turen gennem Hurghada by er en oplevelse i sig selv med markeder, udsalg, byliv og butikker. Længere sessioner på 5-7 timer er mulige med valget mellem at cykle mod nord eller syd. Medvindscykling på op til 250-300 km (til f.eks. Marsa Alam) med shuttle tilbage kan arrangeres (mod betaling).

 

Sauna og isbad

Er isbad godt som restitution efter træningen? Foryngende saunabad? Intet af dette tør vi garantere, men vi tør love, at saunaen bager og isbadet er iskoldt (8-12 grader) og kombinationen er skøn. Direkte forbundet til gymnastiksalen og den olympiske pool er der en sauna og isbad mod betaling. Håndklæde inkluderet. Nærliggende udendørs bruser og omklædningsrum.

Løb

Der er mulighed for fladt terrænløb på asfalt, grus eller bane uden højdemeter. Der er også muligheder for strandløb, asfaltløb eller løbeteknik på vores nyoprettede sprintbane. Vi tilbyder kort til løb og forskellige ruter på grus, asfalt og omkring hotelområdet. En af vores favoritter er en kortere rute på 2 kilometer omkring tre hoteller, og en 4-km rute omkring fem hotelkomplekser er en anden fin rute. Du finder ruterne længere nede på siden.

 

 

Dykning & vandsport

Rødehavets fantastiske underverden skal opdages! Er du interesseret i at dykke, så kan du prøve nogle af vores udflugter. Du kan tage et dykkercertifikat, tage et almindeligt dykkerkursus, hvis du allerede har et certifikat eller bare tage på en afslappet dykkerudflugt, der passer til både nybegyndere og erfarne.

På stranden er der forskellige vandsportsaktiviteter som fx dykning og snorkling. Der er også svømmestrækning langs en line på ca. 150 m, som er perfekt til Open Water Swim.

Aldersbegrænsninger

Sport Aldersgrænser Kommentar
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for både børn og voksne.
Cykelaktiviteter 18 år 12-17 år i selskab med en voksen.
Holdtræning & Indoor cycling 16 år 12-15 år i selskab med en voksen.
Alle aktiviteter på Pink Platform 13 år Yngre børn i selskab med en voksen.
Fitnesscenter 16 år 12-15 år i selskab med en voksen.
WOD Box 16 år  
Tennis & padel 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe eller ved privat træning.
Vandsport 15 år 8-14 år i selskab med en voksen. Det er et krav at kunne svømme.
Svømmekurser 4 år  

Sports Inclusive

Sports Inclusive på Aqua Vista - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se, hvad der indgår i Sports Inclusive på Aqua Vista - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive:

 • Holdtræning og hold med instruktør
 • Fitnesscenter
 • Udendørsfitness (WOD box/crossfrit Box)
 • Yoga
 • Multicourt (holdtræning, basket, fodbold)
 • Delt bane i Olympisk pool - 50 meter
 • Open water svømning (på egen hånd)
 • Indendørs cykling (bodybike)
 • Løb (løberuter, kort m.m)
 • Boule
 • Basketball og fodbold (5-mands)
 • Beachvolley

Mod betaling:

 • Cykling (landevejscykling) - bookes på destinationen
 • Dykning
 • Fodboldbane af FIFA-standard (Senzo Sport Club)
 • Spa/wellness center
 • Sauna og isbad
 • Kitesurfing
 • Olympisk pool, egen bane - 50 meter
 • Svømmetræning
 • Padel (baneleje, udstyr og personlig træner)
 • Tennisbaner (baneleje, udstyr og personlig træner)
 • Pickleball (baneleje og udstyr)

Se prisliste for 13.10.23-30.04.24


Book træningsrejse, grupperejse eller lignende

Aqua Vista - powered by Playitas er et udemærket hotel for dig, som vil træne og udvikle formen. Book din træningsrejse, trainingcamp, løberejse, klubrejse eller vennetur. Er du en person med et stort netværk, kan du blive din egen rejsearrangør. Ønsker du hjælp med din booking eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os:

Telefon: 35 20 19 02
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For spørgsmål til bookingen via mail skal vi bruge kontaktoplysninger, navn og alder.