Bedømmelse af Aqua Vista - Powered By Playitas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 750 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Træning og de gode restauranter og pools
-
Opsætning af sæbedispenser ved håndvask i stedet et stykke håndsæbe.

Bekræftet køb : 2020-03-15


7 ud af 10

+
Masser af muligheder for at dyrke sport. Hvilket blev begrænset af corova virus
-
Maden, Er ikke godt nok til et sportshotel

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Rengøring, service, faciliteter
-
Ikke nogle voldsommer idéer. Hold nuværende standard. Jeres guider var super dygtige instruktører; men kun 1 vidste lidt om Egypten og jeres udflugtsprogram. Vi fik ingen informationer om ændringer, heller ikke når vi ringede (dyrt). En af guiderne fik bestilt forkerte datoer til en udflugt - det reddede det svenske dykker-firma eksemplarisk. Bedre uddannelse til jeres guider.

Bekræftet køb : 2020-03-15


6 ud af 10

+
Muligheden for de mange sportsfaciliteter + de mange forskellige pools.
-
Servicen blandet personalet og rengøringen var af svingende kvalitet. Vores værelse var placeret lige op af træningsområdet og vi blev flere morgener vækket af høj musik før kl. 7.00.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
ALT
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


5 ud af 10

+
Rengøring var god Personalet virket ærlig og imødekommende Mange pools og aktiviteter
-
Ikke særlig miljøvenligt hotel! Tog laaaaaaang tid før der kom varmt vand til bad etc, og mange driks blev serveret i én gangs kopper. Heller ikke så spændende må man sige..Det var ikke helt så gennemført affaldssortering, måske et halv hjertet forsøg som ikke helt virket oprigtig.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


9 ud af 10

+
Gode sports faciliteter og store pool. Man har afgang til flere hoteller og stranden tæt på.
-
Wifi er ustabilt og der er træls man hele tiden skal logge ind. Sælgerne der går ved poolen kunne med fordel begrænses meget - det er forstyrrende at blive spurgt om det samme 3-5 gange om dagen

Bekræftet køb : 2020-03-13


8 ud af 10

+
Voksenområdet
-
Hyggeligere restauranter

Bekræftet køb : 2020-03-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

1032 bedømmelser
Meget godt
 
696
Godt
 
206
Middel
 
77
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

23-02-2020

Indlæg af U4864VVbriand Tortoreto, Italien

Aktiv ferie

En del af playitas konceptet. Rigtigt godt sted i februar. Opvarmet pools. Faciliteter på andre hoteller der ligger på samme lukket område kan benyttes, dvs stort vandland. For sportsglade er der masser af muligheder. Løb, cykling, 50 m pool, fitness, cross og holdtræning under kyndig vejledning. Selve hotellet er lækkert, maden er ok uden at være prangende, vi var godt tilfredse. Der er shuttlebus til stranden, men man kan sagtens gå. Ved stranden er der mulighed for at få drikke m.m fra egen café.

 
17-01-2020

Indlæg af Helene S

Fed ferie

Vi var på ferie i Egypten og vi vide på Aqua vista. Alle folk var søde og rare. Vi hygge meget og slappede af ved poolen. Det var rigtig dejligt. Det kunne rigtig hyggeligt at komme tilbage en dag. Stedet kan anbefales, hvis du er til pool, stand og afslpning.

 
14-11-2019

Indlæg af lasseo79 København, Danmark

Flot udenpå men...!

Jeg har svært ved at genkende de mange fine anmeldelser af hotellet efter at have tilbragt en uge på Aqua Vista! Jeg har været i tvivl om det samlet skulle være 2 eller 3 stjerner, men er altså landet på 2. Min kæreste og jeg købte en “afbudsrejse/last minute” med Apollo fra d.2-9 november. Træningsfaciliteterne på stedet er fremragende og hold og instruktører er super gode og der er masser af forskellige muligheder får at prøve forskellige former for idræt. De udvendige faciliteter heriblandt arkitektur, pools, solsenge og de grønne områder er super flotte og det er generelt et flot område. Værelset: (6329) fin størrelse, gode intenationale (engelsksproget) tv-kanaler. Aircondition larmer så meget at det er umuligt at have den kørende om natten, det vel og mærket på lavt blus! Vi prøvede at sove med døren åben men blev ædt af myg på trods af myggespray. Varmt vand til bad om aften var et stort problem, vi prøvede flere gange at lade vandet løbe 5-6 min før det blev ordentligt varmt og andre gange opgav vi og badede i lunket vand. Vi oplevede 2 gange, at det vand vi fik på værelset (flaskevand) lugtede og smagte dårligt! Wifi: det er simpelthen så elendigt, at der næsten ikke findes ord for det. Hver gang man skal bruge det, skal man logge på med brugernavn og kode. Hastigheden er så langsom, at du stort set intet kan fortage dig på nettet. Helt håbløst når nu man er afhængig af wifi, da stort set alle skandinaviske teleselskaber ikke dækker Egypten! Manden: Jeg oplevede absolut intet stolthed og respekt omkring det at servere velsmagende og indbydende mad på stedet! Maden smagte af det samme uanset hvad det var og ofte var det direkte uappetitligt at se på. Derudover var hygiejnen på ingen måde iorden. Min kæreste og jeg har begge store problemer med maven efter vores ophold på hotellet! Min fornemmelse af “kulturen” ift driften af hotellet er, at det skal se godt ud udenpå, men at det skal gøres på den absolut billigeste måde. Det mener jeg er tydeligt ift. maden på hotellet. Når du bestiller en øl får du et lille glas med øl fra en halvliter ølflaske. Hvis du er “heldig” får du øl fra en åben flaske som har stået et stykke tid! Wifi systemet er af så ringe en kvalitet anno 2019 at det selvfølgelig er bevidst! Aircondition anlægget er fuldstændig det samme. Det er selvfølgelig med fuldt overlæg, at man har gamle anlæg som 9 ud af 10 ikke kan have det kørende om natten!

 
14-04-2019

Indlæg af EKSchmidt København, Danmark

Fantastisk hotel med super faciliteter

Alt fungerer på Aqua Vista. Maden er virkelig lækker, personalet venlige og servicemindede, perfekte faciliteter for træning, og mulighed for at ligge på stranden. Derudover var der pool-område med kun adgang for voksne, hvilket var virkelig dejligt. Opvarmede pools, masser af solsenge, afslappet stemning overalt.

 
17-03-2019

Indlæg af Anjaspuur

Skøn ferie

Var for 6 år siden i Hurgarda og det var en skidt ferie mildt sagt, men trods denne oplevelse tog min veninde og jeg chancen igen, og det var en meget behagelig overraskelse at lande på et hotel med så skønt personale. Det eneste vi faktisk kan sætte en finger på var nogen elendige sol stole, men måske fordi de blev brugt mere end gennemsnittet. Så var der nogen små ting i fitness rummet, men i helheden en meget dejlig oplevelse at blive mødt så positivt af Apollos egne guider samt personalet på hotellet. Et sted jeg meget gerne besøger igen.