Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 1489 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
God plads og venligt personale
-
- et område med lounge møbler eller mere siddende solstole. Selv om hotellet ikke var fuldt booket var der rift om liggestole. Måske flere og lidt anderledes slængemøbler kan afhjælpe og fx bruges af alle os voksne, der alligevel bare sidder i skyggen og læser en bog? - vores teens savnede samlende aktiviteter om aftenen. Volley, billions, bordtennis, dart eller anden aktivitet efter kl 20 fx. De unge undrede sig desuden over at alle pools lukkede så tidligt. - godt at Apollo har sin egen restaurant med et fint udvalg af mad! For de andre affodringshaller er godt nok skod - måske skal I bare sige mere direkte, at I bare anbefaler, at man holder sig til Apollos. -måske et tip inden afrejse om, at Euro er i høj kurs og at mange lokale køb er billigere, hvis der betales i euro frem for lokal valuta

Bekræftet køb : 2024-02-18


8 ud af 10

+
Træningen
-

Bekræftet køb : 2024-02-18


10 ud af 10

+
Træningen poolerne
-
Gerne nogle bedre drinks og maden skulle være mere varm som regel kold mad der skulle være varm og undgå fugle der spiser af brødene

Bekræftet køb : 2024-02-18


9 ud af 10

+
Imødekommende personale - pæne værelser.
-
Wifi ret ustabilt

Bekræftet køb : 2024-02-18


9 ud af 10

+
Mange grøntsager, varmt vand i pool, stort område - ikke over crowded
-
Der var ikke så mange hold i løbet af dagen at vælge imellem

Bekræftet køb : 2024-02-18


3 ud af 10

+
All incl
-
Der var larm og høj musik overalt, selv på ens altan og værelse, hvis man ikke lukkede dørene. Mad udvalget var meget ringe. Langt til strand. Dårlig strandbar.

Bekræftet køb : 2024-02-18


8 ud af 10

+
Muligheden for træningsfaciliteterne.
-
Spinningsalens cykler var godt brugte. Jeg savner i den grad, at jeg ville kunne have læst hvilke klamper jeg skulle have taget med til cyklerne. Måske som en god oplysning til hjemmesiden.

Bekræftet køb : 2024-02-14


10 ud af 10

+
alt
-
På alle måder

Bekræftet køb : 2024-02-14


6 ud af 10

+
vi kom for træning så det var det bedste selvom træningsfaciliteterne ikke helt levede op til forventningerne
-
Træningsfaciliteter Nogle sure og ikke serviceminded ansatte ved receptionen

Bekræftet køb : 2024-02-14


10 ud af 10

+
De søde ansatte
-
Det var så fint

Bekræftet køb : 2024-02-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

2624 bedømmelser
Meget godt
 
2131
Godt
 
302
Middel
 
110
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

01-02-2024

af Hornum Nykøbing Mors, Danmark

5 stjernet betjening og service på 4 stjernet sportshotel.

Aqua Vista er et udpræget sportshotel, hvor den motionsglade turist kan dyrke næsten alt indenfor sport, herunder fitness, cykling, løb, svømning, yoga m.m. Men er man ikke til sportsaktiviteter på ferien, så kan man muntre sig i de forskellige pools der er på hotellet, eller man kan benytte de 2 nabohotellers faciliteter gratis (de 3 hoteller er bygget sammen. Servicen på hotellet, uanset om det er personalet i receptionen, i de forskellige bare, restauranterne eller ved div. Poolområdet er uovertruffen og ingen forventer at få drikkepenge for deres ydelser. Har man lyst til at give drikkepenge, så står der diskrete "tip"bokse ved barene og i receptionen. En væsentlig ting at bemærke er, at personalet altid er smilende og virker til at elske deres job (smiler også når der ikke lige er gæster i nærheden).

 
21-03-2023

af Bettina B Solrød Strand, Danmark

Mange aktiviteter

3 store resorts var slået sammen og man kunne benytte sig af aktiviteterne og buffet restauranterne på dem alle. Vi kunne bedst lide at opholde os ved Aqua Blue poolen udenfor lobbyen, den med poolbaren. Først fordi der var mere læ der, men vi fandt hurtigt ud af, at animation teamet der var rigtig søde og imødekommende. Så vi deltog stort set dagligt i aktiviteter med fantastiske Vanessa, Kiryl og Shenawy. Desværre var det hver dag en kamp at få fat i solsenge, da de der stod i solen alle var spærret med håndklæder. Frustrerende, når der ofte gik flere timer før de pågældende dukkede op. Vi oplevede endda flere gange, at folk kom og hentede deres håndklæder, uden overhoved at have benyttet sig af sengene. Det virkede endda til at pool fyren sørgede for at booke/spærre flere solsenge, som han kunne "give" til de besøgende der havde givet ham drikkepenge tidligere, når de kom og gerne ville ligge ved poolen. De fleste af vores måltider blev også indtaget på Aqua Blue, både fordi buffeten hang bedre sammen, der var bedre plads og ikke så meget larm, men også pga. Tandori sektionen. Kokken der lavede den bedste kylling og mange andre gode ting, og var venligheden selv. Walied som stod i restaurant baren er også værd at nævne. Så snart han så mig, gik han i gang med at lave min fortrukne drikkevare. Generelt var maden af god kvalitet, og man kunne altid finde noget man kunne lide. Det var dog alt for ensformigt. Vi kunne godt have brugt nogle a la carte restauranter i tillæg, gerne med mad fra forskellige lande. Fitness centret var stort og havde et godt og stort udvalg af udstyr, og det var billigt at tage med på cykeltur med cykelcentret. Gode aktiviteter i form af dart, billard, pedal tennis mm. Desværre var der træning som vi ikke kunne deltage i, da vi ikke rejste med Apollo. Det er lidt synd, da mange af holdene var LANGT fra fulde. Desværre var vandet ikke opvarmet i vandrutschebanerne, så det var simpelthen for koldt at benytte sig af dem i februar måned. Synd, da de så meget fede ud, men det blev kun til 1 tur for os hver i det iskolde vand, så havde vi fået nok. Vores rengøringsmand var en hårdtarbejdende mand. Uanset hvornår på dagen vi kom forbi værelset, rendte han rundt og gjorde værelser rene. Alligevel var han altid i godt humør og jokede og snakkede, en rigtig fin fyr (Atef Ashry tror jeg han hed). Concerto bar blev vores fortrukne sted til hygge med kortspil efter maden. Hyggelig og god live sangere hver aften. Alt i alt en god ferie og ikke usandsynligt at vi kommer tilbage.

 
18-03-2023

af henrikp892 Frederiksberg, Danmark

Katastrofal Hygiejne

Hotellet er simpelt, ligger på den forkerte side af vejen i forhold til vandet men frem for alt har hotellet et alvorligt problem med hygiejne og et endnu større problem med deres mad - praktisk talt alle blev ganske syge af maden i den pågældende uge

 
18-02-2023

af Q1869TXmichaelg

Ferie med med hustru

Dejligt hotel med gode faciliteter, især hvis du er til sport, hotellets fitness center er meget godt. Mad og drikkevarer er tilfredstillende. De ansatte er meget venlige og imødekommende, de yder en god service

 
18-02-2023

af Pia G

Dejlig ferie med masser af sport.

Jeg syntes at stedet lever op til alt hvad sport angår. Der er så mange tilbud i løbet af dagen at alle kan være med. Personalet er super søde. Dejligt værelse og generelt god mad. Der var masser af underholdning dagen igennem.