Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 1279 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
At der var adgang til andre hoteller
-
Hotellet havde en meget ensidig buffet og et højt støjniveau ikke muligt at føre en samtale under maden. Har rejst igennem 20 år i Egypten og har aldrig oplevet så dårlig service og kommunikation med personalet.

Bekræftet køb : 2023-04-06


8 ud af 10

+
Mulighed for sport og benytte de andre hotellers faciliteter.
-
Ærgerligt at tennis var så dyr (100kr pr bane), og de stod stort set tomme hele tiden.

Bekræftet køb : 2023-04-06


5 ud af 10

+
-
Nogle flere wod træninger fremfor kun 1 om morgenen. En sti hele vejen rundt inde på hotellet til løb

Bekræftet køb : 2023-04-06


6 ud af 10

+
Voksenområdet 18+.
-
Servicen i receptionen var under alt kritik. Kommunikationen var dårlig og gæsterne blev snakket ned til.

Bekræftet køb : 2023-04-06


8 ud af 10

+
Del af stort Resort område med adgang til flere restauranter!
-
Flere lækroge, da det blæste nogle dage med kraftige vinde

Bekræftet køb : 2023-04-06


9 ud af 10

+
Træning, padel baner, kæmpe famileværelse, venligt personale overalt
-
Padel baner kunne bruges, men virkede meget uofficelle og hjemmelavede, ujævne og slidte underlag, hvilket gav et noget broget spil. Et Playitas hotel burde bruges bedre, alla på forteventura

Bekræftet køb : 2023-04-06


3 ud af 10

+
Rengøring
-
Sport - meget dårligt fitness træning Manglende håndvægte Ingen kettlebells over 24 kg Kun 2 vægtløftningsteder Meget dårligt intro - meget dårligt opsyn Strøm der gik og kom Ingen opsyn med saunaen

Bekræftet køb : 2023-04-06


9 ud af 10

+
Fantastisk hotel med dejligt mad, flinke personale - et hotel vi håber at vende tilbage til en anden go’ gang.
-
Det store spisested er for stort og det er vanskeligt som familie at spise samlet, da vi stod i kø på forskellige tidspunktet.

Bekræftet køb : 2023-04-06


8 ud af 10

+
service
-
wifi for dårlig

Bekræftet køb : 2023-04-06


9 ud af 10

+
Sportsfaciliteterne
-
Folk reserverede liggestole i stor stil,så vi fandt sjældent en plads ved poolen. Måske kunne der laves en regel om ingen reservering, som livredderne kunne hjælpe med at opretholde. Det kunne være nice hvis man frit kunne booker paddel banerne ligesom olimpisk pool. (banerne var ofte ledige)

Bekræftet køb : 2023-04-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

2117 bedømmelser
Meget godt
 
1660
Godt
 
282
Middel
 
101
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

21-03-2023

af Bettina B Solrød Strand, Danmark

Mange aktiviteter

3 store resorts var slået sammen og man kunne benytte sig af aktiviteterne og buffet restauranterne på dem alle. Vi kunne bedst lide at opholde os ved Aqua Blue poolen udenfor lobbyen, den med poolbaren. Først fordi der var mere læ der, men vi fandt hurtigt ud af, at animation teamet der var rigtig søde og imødekommende. Så vi deltog stort set dagligt i aktiviteter med fantastiske Vanessa, Kiryl og Shenawy. Desværre var det hver dag en kamp at få fat i solsenge, da de der stod i solen alle var spærret med håndklæder. Frustrerende, når der ofte gik flere timer før de pågældende dukkede op. Vi oplevede endda flere gange, at folk kom og hentede deres håndklæder, uden overhoved at have benyttet sig af sengene. Det virkede endda til at pool fyren sørgede for at booke/spærre flere solsenge, som han kunne "give" til de besøgende der havde givet ham drikkepenge tidligere, når de kom og gerne ville ligge ved poolen. De fleste af vores måltider blev også indtaget på Aqua Blue, både fordi buffeten hang bedre sammen, der var bedre plads og ikke så meget larm, men også pga. Tandori sektionen. Kokken der lavede den bedste kylling og mange andre gode ting, og var venligheden selv. Walied som stod i restaurant baren er også værd at nævne. Så snart han så mig, gik han i gang med at lave min fortrukne drikkevare. Generelt var maden af god kvalitet, og man kunne altid finde noget man kunne lide. Det var dog alt for ensformigt. Vi kunne godt have brugt nogle a la carte restauranter i tillæg, gerne med mad fra forskellige lande. Fitness centret var stort og havde et godt og stort udvalg af udstyr, og det var billigt at tage med på cykeltur med cykelcentret. Gode aktiviteter i form af dart, billard, pedal tennis mm. Desværre var der træning som vi ikke kunne deltage i, da vi ikke rejste med Apollo. Det er lidt synd, da mange af holdene var LANGT fra fulde. Desværre var vandet ikke opvarmet i vandrutschebanerne, så det var simpelthen for koldt at benytte sig af dem i februar måned. Synd, da de så meget fede ud, men det blev kun til 1 tur for os hver i det iskolde vand, så havde vi fået nok. Vores rengøringsmand var en hårdtarbejdende mand. Uanset hvornår på dagen vi kom forbi værelset, rendte han rundt og gjorde værelser rene. Alligevel var han altid i godt humør og jokede og snakkede, en rigtig fin fyr (Atef Ashry tror jeg han hed). Concerto bar blev vores fortrukne sted til hygge med kortspil efter maden. Hyggelig og god live sangere hver aften. Alt i alt en god ferie og ikke usandsynligt at vi kommer tilbage.

 
18-03-2023

af henrikp892 Frederiksberg, Danmark

Katastrofal Hygiejne

Hotellet er simpelt, ligger på den forkerte side af vejen i forhold til vandet men frem for alt har hotellet et alvorligt problem med hygiejne og et endnu større problem med deres mad - praktisk talt alle blev ganske syge af maden i den pågældende uge

 
18-02-2023

af Q1869TXmichaelg

Ferie med med hustru

Dejligt hotel med gode faciliteter, især hvis du er til sport, hotellets fitness center er meget godt. Mad og drikkevarer er tilfredstillende. De ansatte er meget venlige og imødekommende, de yder en god service

 
18-02-2023

af Pia G

Dejlig ferie med masser af sport.

Jeg syntes at stedet lever op til alt hvad sport angår. Der er så mange tilbud i løbet af dagen at alle kan være med. Personalet er super søde. Dejligt værelse og generelt god mad. Der var masser af underholdning dagen igennem.

 
26-01-2023

af GoPlaces37231894758

Virkelig en dejlige uge på Aqua Vista.

Virkelig et dejligt og stort hotel med gode træningsfaciliteter. Specielt cross-fit timerne var gode! Vi rejste med Apollo, hvilket betød, at vi kunne bruge Apollos egen restaurant ved alle måltider. De andre restauranter mindede om et cafeteria, men Apollos var mere hyggelig og større variation af maden. Servicen af personalet var i top. Hvis man rejser i januar, så husk at tage godt med tøj med til om aftenen. Der var køligere end man lige havde forventet, idet solen gik ned 17.30. Så lange bukser og en strik var det vi havde på om aftenen.