Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært lejlighedshotel, der tilbyder en dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder, der alle tilbyder wifi og hel eller delvis havudsigt. Havet findes kun en kort gåtur væk. Til sommeren 2024 er der pænt indrettede og renoverede lejligheder.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 4 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. Renoverede 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten.😉
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 61 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Anastasia er et dejligt lejlighedshotel i Achladies. Der er et dejligt poolområde med smuk havudsigt. Solstole ved poolområdet.

Receptionen er bemandet i løbet af dagen. Lokal trafik, der kan opleves som forstyrrende. Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen ca. 50 meter fra hotellet. Af hensyn til tilgængeligheden vil bagagen blive bragt direkte til hotellet med separat transport. Trapper på hotelområdet og i omgivelserne. Der er ca. 350 meter til centrum af Achladies.

Der er ca. 4 km til Skiathos' centrum med mange restauranter, caféer, butikker og underholdning. Gode busforbindelser. Det er muligt at komme til Skiathos by med båd fra stranden i Achladies.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Achladies

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Esperides Beach Skiathos

På Hotel Esperides Beach Skiathos bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos er smukt beliggende få minutters gang fra den fine sandstrand i Achladies og med udsigt over bjergene og olivenlundene. Det tilbyder et afslappende ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.