Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 person eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale, meget tæt på en fin strand, ikke for langt fra Skiathos by
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 94 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vontzos ligger i et grønt og fredligt område med blomstrende træer kun 100 meter fra sandstranden Achladies. På sandstranden findes flere restauranter, og det er muligt at leje solstole. Der er også mulighed for at tage en taxibåd til Skiathos by og den gamle havn.

Hotellets restaurant Rose Garden tilbyder traditionel hjemmelavet mad til frokost og middag. Enkel morgenmadsbuffet indgår. På hotellet findes også en bar og en café.

Gratis wifi på store dele af hotellet. Deponering i receptionen mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellet.

Der ligger to supermarkeder i området. Stranden Vassilias når du på ca. 15 minutter og Megali Ammos ligger ca. 20 minutters gang væk. Busholdeplads ligger ca. 100 meter væk der kan tage dig til Skiathos by og den berømte strand i Koukounaries. Skiathos by og Skiathos lufthavn ligger ca. 10 minutters kørsel derfra.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hoteller i Achladies

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.