Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 person eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig lille familiehotel, med en særdeles venlig familie. Restauranten er en af øens bedst
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 64 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vontzos ligger i et grønt og fredligt område med blomstrende træer kun 100 meter fra sandstranden Achladies. På sandstranden findes flere restauranter, og det er muligt at leje solstole. Der er også mulighed for at tage en taxibåd til Skiathos by og den gamle havn.

Hotellets restaurant Rose Garden tilbyder traditionel hjemmelavet mad til frokost og middag. Enkel morgenmad indgår og serveres mellem kl. 08.00-10.00. På hotellet findes også en bar og en café.

Wifi på store dele af hotellet. Deponering i receptionen mod betaling. Parkering.

Der ligger to supermarkeder i området. Stranden Vassilias når du på ca. 15 minutter og Megali Ammos ligger ca. 20 minutters gang væk. Busholdeplads ligger ca. 100 meter væk der kan tage dig til Skiathos by og den berømte strand i Koukounaries. Skiathos by og Skiathos lufthavn ligger ca. 10 minutters kørsel derfra.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Værd at vide

Trapper og niveauforskelle inden for hotellet.

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Azzurro

Azzurro er et lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.