1-værelses lejlighed

Lyse og moderne 1-værelses lejligheder med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, køkkenudstyr, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller balkon i stueplan med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

Lyse og moderne 2-værelses lejligheder. Separat soveværelse med dobbeltseng og kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, køkkenudstyr, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage har åben planløsning med soveværelse på øverste etage og et værelse på nederste etage. Minikøkken med kogeplader, køleskab, køkkenudstyr, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder med 2 ordinære senge

Lyse og moderne 3-værelses lejligheder. To separate soveværelser og sovesofa. Fuldt udstyret køkken med kogeplader, køleskab, køkkenudstyr, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet samt separat toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.