1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder balkon og havudsigt eller balkon i stueplan og delvis havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i etage med 4 ord. senge

1-værelses-lejligheder i etage med balkon og havudsigt. I stueplan er der et opholdrum med en dobbeltseng og et minikøkken, og ovenpå er der en hems med en dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med terrasse og havudsigt. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45-50 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon og havudsigt. I stueplan er der et opholdsrum med en dobbeltseng og et minikøkken, og ovenpå er der en hems med to enkeltsenge. Minikøkken med komfur, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Lejlighederne er renoveret til sommeren 2024.

Antal personer: 2-4 personer.

Renoveret 1-værelses lejlighed

Renoverede 1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Lejlighederne er renoveret til sommeren 2024.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoveret 2-værelses lejlighed

Renoverede 2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for to ekstra opredninger i 2 sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, køkkenudstyr, el-kedel, kaffemaskine og brødrister samt enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Lejlighederne renoveres til sommeren 2024.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.