Azzurro

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, værelset og gæstfriheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 37 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Azzurro er højt beliggende med smuk udsigt over Det Ægæiske Hav og de nærliggende øer. Poolområde med pool, der har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Restaurant der serverer morgenmad, frokost og middag.

Gratis wifi på hele hotellet.Hotellet har ingen reception, men om dagen er der personale i poolbaren. Der er en stejl bakke ned til stranden. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. Bagagen transporteres i separat transport.

Ca. 350 meter til centrum af Achladies, hvor du finder taverner og restauranter. Ca. 4 km til centrum af Skiathos by med mange restauranter, caféer, barer og butikker. Gode budforbindelser til Skiathos by og strandene på øen. Man kan også tage taxibåd fra stranden i Achladies til Skiathos by.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Achladies

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært lejlighedshotel, der tilbyder en dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder, der alle tilbyder wifi og hel eller delvis havudsigt. Havet findes kun en kort gåtur væk. Til sommeren 2024 er der pænt indrettede og renoverede lejligheder.

Esperides Beach Skiathos

På Hotel Esperides Beach Skiathos bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos er smukt beliggende få minutters gang fra den fine sandstrand i Achladies og med udsigt over bjergene og olivenlundene. Det tilbyder et afslappende ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.