Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi blev mødt af den rareste mand som hed Jacob, som var så sød at skaffe scooter til os inden for...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 34 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Azzurro er højt beliggende med smuk udsigt over Det Ægæiske Hav og de nærliggende øer. Poolområde med pool, der har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Restaurant der serverer morgenmad, frokost og middag.

Gratis wifi på hele hotellet.Hotellet har ingen reception, men om dagen er der personale i poolbaren. Der er en stejl bakke ned til stranden. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. Bagagen transporteres i separat transport.

Ca. 350 meter til centrum af Achladies, hvor du finder taverner og restauranter. Ca. 4 km til centrum af Skiathos by med mange restauranter, caféer, barer og butikker. Gode budforbindelser til Skiathos by og strandene på øen. Man kan også tage taxibåd fra stranden i Achladies til Skiathos by.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger smukt med udsigt over bjergene og olivenlunde. Det er kun få minutters gang til den smukke sandstrand i Achladies. Her venter et afslappet ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.