Villa Anastasia

  • • Havudsigt
  • • Fine lejligheder
  • • Høj kundetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lille og hyggeligt med en vidunderlig udsigt, rart personale men virkelig meget trafikstøj.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 50 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel i Achladies. Her er et dejligt poolområde med udsigt over havet. Solstole ved poolen. Receptionen er bemandet om dagen. Lokaltrafik. der kan virke forstyrrende.

Der er ca. 4 km til centrum af Skiathos med mange restauranter, caféer, butikker og forlystelsesliv. Gode busforbindelser. Man kan komme til Skiathos by med båd fra stranden i Achladies. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 50 meter fra hotellet. Bagagen transporteres separat. Trapper på hotelområdet og i omgivelserne. Ca. 350 meter til centrum af Achladies.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Achladies

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Suzanna

Lejlighedshotellet Suzanna har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Achladies. I lejligheden har du alt, hvad du behøver for at nyde morgenmaden hjemme. Hotellet tilbyder lejligheder i forskellig størrelser og et poolområde med en separat børnepool. På stranden Achladies er der vandsportsaktiviteter og bådtaxa til Skiathos by.

Belvedere

Hotel Belvedere på Skiathos ligger nogle minutter til fods fra den smukke sandstrand i Achladies. Her venter et afslappende ophold, hvor halvpension indgår.