Villa Anastasia

  • • Havudsigt
  • • Fine lejligheder
  • • Høj kundetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel, som har en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder som alle har havudsigt og gratis wifi. Når du får lyst til et dyp i havet, ligger stranden blot en kort gåtur herfra.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lille hyggeligt hotel med fantastisk beliggenhed og supervært.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 56 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Anastasia er et hyggeligt lejlighedshotel i Achladies. Her er et dejligt poolområde med udsigt over havet. Solstole ved poolen. Receptionen er bemandet om dagen. Lokaltrafik. der kan virke forstyrrende.

Der er ca. 4 km til centrum af Skiathos med mange restauranter, caféer, butikker og forlystelsesliv. Gode busforbindelser. Man kan komme til Skiathos by med båd fra stranden i Achladies. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 50 meter fra hotellet. Bagagen transporteres separat. Trapper på hotelområdet og i omgivelserne. Ca. 350 meter til centrum af Achladies.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Achladies

Esperides

På Hotel Esperides bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Azzurro

Azzurro er et lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.