Anemolia

  • • Fantastisk udsigt fra hotellet
  • • Nær stranden
  • • Gode muligheder for vandsport, vandring og cykling

Velkommen til Anemolia på den smukke ø Limnos i Det Ægæiske Hav. Slap af i den hyggelige have eller på hotellets terrasse. Besøg den nærmeste sandstrand Agios Ioannis, gå til den traditionelle by Kaspakas og oplev udbuddet af butikker og taverner i byen Myrina.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Anemolia i Kaspakas på naturskønne Limnos. Fra dette hotel har du en fantastisk udsigt over både hotellets have, havet og bjergene.

Hotellet ligger nær den populære strand i Agios Ioannis, hvor der også findes et udbud af caféer. taverner og restauranter. Der findes i alt tre strande i nærheden af hotellet.

Gratis wifi og parkering på hotellet.

Ca. 600 meter til sandstranden Agios Ioannis og ca. 8 km til Myrina centrum. Benyt dig af muligheden for at opleve naturfænomenet de formede klipper, Meteora of Kaspakas. I området er der gode muligheder for vandsport, vandring og cykling.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved den fine strand Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Platy-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt.

Costa D' Ifesto

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.

Victoria Beach

Victoria Beach ligger i den rolige by Platy på Limnos. Hotellet ligger på sandstranden Platy Beach. Nyd hotellets pool eller nærheden til stranden.

Grand Patelli

Limnos nye perle er Grand Patelli, som ligger centralt i Myrina og tæt på både byens taverner historiske seværdigheder. På taget af hotellet kan du nyde en dukkert i poolen og slappe af med en drink ved solnedgang.

Armonia 1

Fra de fine stenbygninger, hvor de moderne lejligheder i Armonia 1 ligger, er det tæt på Evgatis Beach. Ved den fine sandstrand, som du kan nå på få minutter, er det nemt at slappe af – eller måske læse guidebøger, lade op og planlægge dine udflugter på Limnos.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger centralt i Myrina og blev bygget i 1924 som et boligbyggeri. Her bor du i enkle dobbeltværelser. Hotellet har ingen faciliteter, så hvis du er ligeglad med høje standarder eller mange faciliteter, er Archontiko Katsarakis perfelt til dig. Bo på hotellet og oplev øen Limnos!

Evgatis

På Hotel Evgatis kan du nyde morgenmaden ved poolområdet inden en dejlig dukkert. Foretrækker du at bade i havet, har du den dejlige sandstrand Evgatis Beach kun et stenkast fra hotellet.

Lemnos Village Resort

Velkommen til Lemnos Village Resort! Ved hotellets poolområde kan du nyde en solstol eller få en kop kaffe i poolbaren. Alle dagens måltider kan nydes i hotellets restauranter, og på den anden side af gaden ligger Platy Beach, en af de mest populære strande på Limnos.

Limnos View

Slap af på det familieejede hotel Limnos View i Kaspakas på Limnos. Hotellet er højt beliggende med smuk udsigt og der er ikke langt til den populære sandstrand Agios Ioannis. På Limnos View kan du nyde ro og det smukke landskab, samtidig med at du bor nær øens hovedstad Myrina.

Diamantidis

Hotel Diamnatidis er centralt beliggende i Myrina, hovedstaden på den lille autentiske ø Limnos. Hotellet, som har egen pool, ligger kun fem minutters gang fra den nærmeste strand. Vi anbefaler en aftentur langs havnepromenaden, hvor moderne restauranter ligger side om side med traditionelle taverner.