Junior-suite

Junior-suiter med balkon og delvis havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine - kapsler indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite med delt pool

Junior-suiter med udebånd og delt pool med pooludsigt. På udepladsen er der borde og stole samt solstole. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine - kapsler indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite Seafront

Junior-suiter Seafront med balkon og havudsigt. Junior-suiterne har den bedste beliggenhed nær stranden og havet. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine - kapsler indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite med privat pool

Suiter med udeplads og privat pool og havudsigt. På udepladsen er der solstole samt borde og stole. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine - kapsler indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med delt pool. Udeplads med delt pool, nogle med havudsigt og nogle med pooludsigt. På udepladsen er der borde og stole samt solstole. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine - kapsler indgår og fyldes op hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser beliggende i forskellige bygninger. Visse værelser har balkon der vender mod havet, disse er beliggende nærmest stranden og havet og har en fantastisk udsigt. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Espressomaskine - kapsler indgår og fyldes op hver dag. Kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt eller pooludsigt, alternativt balkon der vender mod havet. Værelser med balkon der vender mod havet har den bedste beliggenhed nærmest havet og med fantastisk havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-3 personer.

Superior-værelser med jacuzzi

Superior-værelser med balkon og jacuzzi og delvis havudsigt. Trin til jacuzzien på balkonen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.