Junior-suiter

Junior-suiter med en dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med delt pool

Junior-suiter med dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Udeplads med delt pool og pooludsigt. På udepladsen er der borde og stole samt solstole.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter Seafront

Junior-suiter Seafront har den bedste beliggenhed nær stranden og havet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terrasse og privat pool med havudsigt. På terrassen er der stole og borde samt solstole.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med delt pool. Udeplads med delt pool, nogle med havudsigt og nogle med pooludsigt. På udepladsen er der borde og stole samt solstole. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser beliggende i forskellige bygninger. Visse værelser har balkon der vender mod havet, disse er beliggende nærmest stranden og havet og har en fantastisk udsigt. En dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt eller pooludsigt, alternativt balkon der vender mod havet. Værelser med balkon der vender mod havet har den bedste beliggenhed nærmest havet og med fantastisk havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-3 personer.

Superior-værelser med jacuzzi

Superior-værelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og jacuzzi og begrænset havudsigt. Trin til jacuzzien på balkonen.

Antal personer: 2 personer.