Rethymno Palace

 • • Tilkøb All Inclusive
 • • Lige ved stranden
 • • Gratis solstole og parasoller på stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlig og hurtig betjening i restauranten. Fantastisk mad.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden med et skønt poolområde og separat børnepool, solstole og parasoller. Der er gratis solstole og parasoller på stranden. Poolbar og en bar ved stranden. Buffetrestaurant og à la carte-restauranten Eratokritos Beach. Dresscode i restauranterne; mænd skal bære lange bukser til middag.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis lille fitnessrum. Tennis mod betaling. Beach volley. Legeplads. Indendørs pool. Spa med forskellige behandlinger samt skønhedssalon og frisør, alt mod betaling. Lokaltrafik. Afstand til centrum gælder Adelianos Kampos. Ca. 6 kilometer til centrum af Rethymnon.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Nafsika, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Nafsika, kl. 12.30-14.30
 • Sandwiches, frugt og snacks i lobbybaren Fortezza og i strandbaren, kl.11.00-12.30 og kl. 15.00-18.00
 • Is i strandbaren, kl. 11.00-17.00
 • Middagsbuffet i restaurant Nafsika, kl. 18.30-21.30
 • Barbecue med folkedans i strandrestauranten Erotokritos hver lørdag og søndag kl. 20.00-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.15
 • 10% rabat på frokostprisen i a la carte-restauranten

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Rethymno Residence

Rethymno Residence er et hotel, der tilbyder noget for alle. Her leger familier blandt vandrutsjebaner og børnepools, mens dem som ønsker mere ro, kan placere sig ved poolen, der kun er for voksne. Nyd det skønne All Inclusive-udbud og nærheden til stranden.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Eva Bay

Hotel Eva Bay er for gæster over 16 år og har en indbydende have og pool lige ved stranden. Her bor du bekvemt med All Inclusive, hvor det meste indgår. Om aftenen bydes der nogle gange på underholdning. Der er kun en kort gåtur til populære Platanes, hvor der findes restauranter og barer.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.