Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 581 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Nemt, at komme rundt til de forskellige ting og strand. Smuk udsigt
-
Vi var så tilfredse med hotellet, men vil sandsynligvis ikke vælge det igen. Ikke pga selve hotellet, men det var så svært, at gå ud i havet pga Sten og klippe, og det er for, at bade vi tager afsted.ville ønske en form for badebro, så man ikke behøvede, at gå ud i vandet, hvad der for mig var helt umuligt uden hjælp

Bekræftet køb : 2023-11-03


10 ud af 10

+
Fantastisk oplevelse.
-
Alt fungerede

Bekræftet køb : 2023-10-27


10 ud af 10

+
Det hele var HELT I TOP, langt over forventning. Vi blev opgraderet med værelse. Det lå perfekt, udsigt, skygge på altanen, ja alt vi kunne ønske. Voksenhotel, det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Det var bare SÅ godt.
-

Bekræftet køb : 2023-10-27


9 ud af 10

+
-
Der var ikke en sandstrand, men klipper og sten.Man burde etablere en badebro

Bekræftet køb : 2023-10-27


10 ud af 10

+
Værelset og spaen. Maden i Beach baren. Receptionens service. God beliggenhed for gåture i bjergene.
-
Spaen på terrassen var dejlig. Men larmede så meget om natten så man ikke kunne have døren åben derud til. Så var man tvunget til at bruge aircon (som vi blev lidt syge af). Eller viften i loftet som enten var slukket eller var ved at blæse dynen af (kun 1 trin), da man ellers lå og kogte fordi det blev for varmt. Ud over det lyste en stor grøn knap på aircon'en hele rummet op hvis man havde den kørende om natten, ligesom en stor blå knap på et spejl i badeværelset gjorde det samme. Og der var ingen dør ind til badeværelset (mega upraktisk), både pga privatliv når man var på toilet, men også da man så ikke kunne tænde lyset derude om natten uden at vække den anden... Sengene var også for bløde og gav en del ondt i ryggen for os begge. 2 timer i bus fra lufthavnen er for langt.

Bekræftet køb : 2023-10-21


10 ud af 10

+
Jamen det var helhedsindtrykket..serviceniveauet var super højt, morgenmaden sublimt med alt hvad du kunne begære, den levende musik morgen og aften skønt, at falde i søvn og vågne til lyden af bølger…kan som sådan ikke pege på noget specifikt…bare det hele😊
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


5 ud af 10

+
Værelserne var dejlige
-
De havde ikke registreret at vi kom, midt om natten, havde de ikke et værelse til os, der sad vi i 45 min. Og ventede på værelse og endte ud med at få låneværlse. Næste dag fik vi forevist et værelse og blev spurt om vi ville ha det, altså havde de ikke et værelse til os overhovedet , vi havde bestilt et værelse med havudsigt, men sagde ja til et Værelse med delvids havudsigt. Vi gad ikke mere bøvl. Vi fik heller aldrig, det vin og frugt som alle andre fik. Vi gider ikke komme der igen.

Bekræftet køb : 2023-09-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-21


10 ud af 10

+
Utrolig venligt og serviceminded personale. Flotte restauranter, rent og pænt overalt, fantastisk velsmagende mad.
-
Vedr. vores værelse: Der burde være en dør ind til badeværelset. Lidt større adskillelse mellem strand liggestolene til næste sæt. Ærgerligt man ikke bare kan benytte dampbad og sauna uden tidsbestilling.

Bekræftet køb : 2023-09-17


10 ud af 10

+
Alt var perfekt - men stranden var meget gruset og det var svært at komme ud og bade pga. klipper/store sten, men det har jo ikke noget med hotellet at gøre.
-

Bekræftet køb : 2023-09-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

130 bedømmelser
Meget godt
 
107
Godt
 
16
Middel
 
2
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

03-09-2023

af 76mayj Frederiksberg, Danmark

Fantastisk hotel

Sikke et fantastisk hotel. ALT er så rent og pænt, og fuldstændig gennemført. Poolen er stor og meget indbydende. Vores værelse var lækkert og så rent og dejligt. Seng og sengetøj fantastisk. Der var både aircondition og en loftvifte hvilket er meget praktisk da man ku slukke for aircondition om natten og så stadig blive kølet ned. Maden i restauranterne var lækker og indbydende. Vi havde en dejlig uge hvor vi bare fik slappet helt af og nød solen. Jeg håber vi kan vende tilbage igen næste år

 
20-08-2023

af Carina D Viborg, Danmark

Det lækreste hotel vi har været på!

Vi bookede en "voksenferie" igennem Apollo-rejser. Vi havde bestilt et "Superior Double Sea View Sharing Pool" værelse. Men ved ankomsten overraskede hotellet os med en opgradering til deres allerbedste suite -Executive Suites Sea Front Private Pool. Suiten var helt fantastisk, stor, lys og i flot interiør. Lys, gardiner mm. var alt sammen elektronisk. Og udsigten er alt man kan ønske sig: blå pool, palmer, havudsigt og bølgebrus til ørene. For os var det perfekt, men man skal lige være opmærksom på at der først er sol på terrassen hen af eftermiddagen. Selve hotellet er gennemført i alle detaljer og alt er lavet i god kvalitet. Buffeten er spændende og indbydende ved alle måltider og der er noget for enhver smag. Restauranterne har også hver i sær noget forskelligt at byde på. Pris og service hænger godt sammen. Personalet er meget smilende og venlige alle steder og man føler sig godt taget af alle steder på hotellet.

 
15-09-2022

af HelleW65

Fantastisk

Vi blev ved ankomst opgraderet til en excecutive suite der ligger helt nede ved vandet og med privat pool. Fantastisk værelse(r) - stue, soveværelse og to badeværelser. Kæmpestor og meget privat terrasse og med flot belysning i den private pool når mørket faldt på. Maden var fin af en buffet at være (vi havde halvpension) Der var god variation af retterne og kokke der stod klar. Nogle aftner og morgener blev vi budt velkommen med et glas og i det hele taget var personalet MEGET behagelige, professionelle og engagerede. OG der blev slået ned på dem der lagde håndklæde uden at lægge sig - dejligt! Hoteller lå perfekt med små butikker og et par spisesteder lige udenfor døren og bus til Rethymnon også lige udenfor døren 😊

 
08-08-2022

af mikalaj91

Lækkert hotel!

Et hotel som levede op til forventningerne og de 5 stjerner. Service i top, lækre faciliteter og rigtig god mad. I buffeten var der mærket allergener af (på det meste). Trods vi ankom om natten, blev vi taget imod med velkomstdrinks og høj service. Der kunne godt være lidt optaget ved poolen, men masser af solsenge på stranden. Altid smilende personale. Og når vi efterspurgte noget, f.eks. blødere pude, blev det hurtigt efterlevet. Et børnefrit hotel perfekt for par

 
05-11-2023

af Norfolkgal71 Norfolk, Storbritannien

Fabulous hotel

This hotel is by far the best we have stayed in to date. It was kept spotless everywhere. All staff are friendly and helpful and we didn’t want for anything. The pool was a little chilly when getting in (expected in October) but you soon get used to it. Indoor pool was heated. Sun loungers are very comfortable and we never had a problem getting one, either by the pool or on the beach. They have a great beach towel voucher system and I wish more hotels did this. You are not allowed to save a lounger with your towel (Hallelujah!) before 10am and go off and leave it. Anyone doing this would have their towels removed and it will cost you to get them replaced. We had a front sea facing room which was amazing. We kept the sliding doors open and fell asleep, and woke up, to the sounds of the waves. Magical. The room was spacious and had everything we needed. Bottles of water were replenished daily. As an observation, and something to be aware of, not all of the swim up rooms had the same over water lounger beds and the patios overlooking their pools were shared. On the plus side, the swim up pools were a very decent size. The beach is not soft sand. It is stoney and pebbly so beach shoes are recommend. The sea bed is also rocky. It’s a quiet, adult only, hotel with chilled entertainment in the evenings. We would definitely stay here again if opportunity allows.