Amira Luxury Resort

apollo mondo duo

 • * Lige ved stranden
 • * Eksklusivt hotel for voksne over 16 år

Amira Luxury Resort er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus. Hotellet er kun for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2 personer. Superior-værelser med jacuzzi for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Junior-suiter Seafront for 2 personer. Suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool området, værelset og spiseområdet
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede Apollo Mondo Duo-hotel Amira Luxury Resort er et eksklusivt voksenhotel ved Rethymnons kyst. Det palmeklædte poolområde har udsigt over havet, og her findes bekvemme solstole samt parasoller. Poolhåndklæder indgår. Sandstranden ved hotellet er hotellets private, og her er også solstole og parasoller.

Nær god mad
Hovedrestauranten på Amira Luxury Resort hedder NISOS, og her serveres morgenmad og middagsbuffet under åben himmel. Middelhavsrestauranten ALMYRA byder på grillede specialiteter og enkle retter. På gourmetrestauranten KRITAMO venter en luksuriøs middag med både lokale og internationale retter - samt en fantastisk udsigt. Solnedgangen nydes bedst i lobbybaren ONEIRO, hvor der serveres cocktails og andre drikkevarer. I poolbaren ASTERIAS kan du købe forfriskninger og is.

Træning og velvære
På Amira Luxury Resort kan du træne yoga 3-5 gange om ugen med vores uddannede Apollo-instruktører eller på egen hånd i det store fitnessrum. I fitnessrummet findes alt lige fra løbebånd og cykler til frie vægte og crosstrainere. På hotellet er der også billard og bordtennis mod betaling. Ved spaafdelingen findes en indendørs pool (opvarmet april, maj samt oktober), jacuzzi, hamam, sauna og brusere. I skønhedssalonen findes der manicure og pedicure. Indendørs pool, jacuzzi, hamam og sauna kan benyttes gratis.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger i den populære kystby Adelianos Kampos, der byder på en unik, græsk oplevelse. Hertil kommer dem, der søger fred, lange hvide strande og lokale restauranter. Ca. 6 km væk ligger Rethymnon by med sin charmerende gamle bydel, hvor de smalle gader er fyldt med restauranter, barer og butikker. Hvis du vil opleve omgivelserne i bil , tilbyder hotellet privat parkering.

Indgår i Apollo Mondo Duo på Amira Luxury Resort

 • Yoga 3-5 gange om ugen
 • Fitnessrum
 • Wifi på fællesområder
 • Solstole og parasoller ved poolen og stranden

Mod betaling

 • Spabehandlinger
 • Pool- og strandhåndklæder mod depositum
 • Billard og bordtennis

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Vær opmærksom på

Amira Luxury Resort er et Apollo Mondo Duo hotel i perioden 1. april-4. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga.

Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Rethymno Residence

Rethymno Residence er et hotel, der tilbyder noget for alle. Her leger familier blandt vandrutsjebaner og børnepools, mens dem som ønsker mere ro, kan placere sig ved poolen, der kun er for voksne. Nyd det skønne All Inclusive-udbud og nærheden til stranden.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Eva Bay

Hotel Eva Bay er for gæster over 16 år og har en indbydende have og pool lige ved stranden. Her bor du bekvemt med All Inclusive, hvor det meste indgår. Om aftenen bydes der nogle gange på underholdning. Der er kun en kort gåtur til populære Platanes, hvor der findes restauranter og barer.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.