Minos Mare Royal

  • • Nær stranden
  • • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • • Stor pool
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Minos Mare Royal! Her bor du i pæne værelser nær den skønne strand i Platanes, øst for Rethymnon by. Platanes centrum med restauranter og butikker ligger indenfor et par minutters gåafstand.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God mad og venlig betjening
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Minos Mare Royal har et pænt poolområde med en stor pool og en separat børnepool. Gratis solstole og parasoller både ved pool og strand. Poolbar og lobbybar. Gratis håndklædeservice.
Buffetrestaurant og à la carte-restaurant. Nobel påklædning kræves. Gratis wifi på fællesområder. Fitness-faciliteter. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Spa og skønhedssalon. Legeplads. Reception døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Nærmeste centrum er Platanes, ca. 5 km øst for Rethymnon by.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Én à la carte-frokost med mineralvand er inkluderet pr. besøg for gæster i deluxe-værelser