Aquila Rithymna Beach

 • • Førsteklasses hotel
 • • Masser af sjov for børn
 • • Bungalower med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Bungalower Seafront for 2-3 personer. Pool Bungalower for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden direkte på stranden med nem bustransport til den hyggelige by Rethymnion, hotelområ...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Førsteklasses hotel med privat sandstrand
Hotel Aquila Rithymna Beach er et flot førsteklasses hotel med en privat strand og et stort poolområde. Her kan du nyde dagen ved en af de 3 pools, heraf en saltvandspool, eller bade i Middelhavet. For de små er der også en separat børnepool. Både ved strand og poolområde tilbydes gratis solstole, parasoller og pool-og strandhåndklæder er på værelset og er inkluderet. Hvis du bliver sulten, er der en snackbar med enkle retter.

Stort udbud af restauranter
På Aquila Rithymna Beach er der flere restauranter (både buffet og a la carte), barer og caféer, der bl.a. serverer græske specialiteter. Desuden finder du hovedrestauranten Rithymna, Taverna Mournies placeret ved poolområdet, restauranten Oceana ved stranden samt a la carte-restauranten Ancient Eleftheria. Pæn påklædning påkrævet til middag, intet badetøj og ved middag skal mænd bære lange bukser efter kl. 18.00. Specielle måltider for allergikere kan bestilles ved booking. Børn op til 12 år spiser gratis i Tasty Corner alle ugens dage fra kl. 11.00-19.30 (når de har tilkøbt All Inclusive). Her serveres bl.a. yoghurt med honning, crêpes og frugtsalat.

Træn gratis fitness
Hotellet tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter og sportsfaciliteter. Gratis fitnessrum og bl.a. beachvolley, vandpolo, minifodbold og bordtennis. Det er gratis at benytte tennisbanen, men udstyr, aftenbelysning og undervisning er mod betaling. Massage mod betaling og gratis sauna. Til sommeren 2023 vil hotellets wellnessområde blive renoveret med en indendørs pool, spa og fitnessrum.

Sjove aktiviteter for de yngste
For børn er der trylleshow og udendørs biograf én gang om ugen. Legeplads med børnepasning mod betaling. Gratis græsk madlavningskursus én gang om ugen i højsæsonen.

Øvrigt
Gratis wifi på hotelområdet. Minimarked, hæveautomat, souvenirbutik, smykkebutik og frisør på området. Hotelområdet strækker sig helt ned til stranden, men da det er et stort område, kan du bo op til 100 meter fra stranden. Nærmeste centrum er Adelianos Kampos, ca. 7 km øst for Rethymnon. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra (kaldes Premium af hotellet)

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra (kaldes Premium af hotellet) mod tillæg indgår:

 • Kontinental morgenmad i brasserie Rimondi, kl. 05.00-07.15 (skal bestilles i receptionen dagen inden)
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Rithymna, kl. 07.15-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i restaurant Rithymna, kl. 10.00-10.30
 • Frokost som buffet i restaurant Rithymna eller som a la carte på taverna Mournies, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i brasserie Rimondi eller taverna Mournies, kl. 11.00-12.30 og 14.30-18.30
 • Kaffe og kage, kl. 16.00-18.00
 • Is fra strandbaren
 • Middagsbuffet i restaurant Rithhymna, kl. 18.30-21.30.
 • Temamiddag på taverna Mournies én gang om ugen (gælder ikke fiske- og skaldyrsaftener)
 • Galamiddag "Candle light dinner" en gang om ugen på taverna Mournies. Bordreservation kræves
 • Aftensnacks i brasserie Rimondi, kl. 23.00-00.00
 • Lokale drikkevarer som øl, vin og forfriskninger ad libitum, kl. 10.00-01.00
 • Minibar med sodavand, vand og øl, der påfyldes ved behov (en gang om ugen)
 • Kaffe-/te faciliteter på værelset
 • 20% rabat på Taverna Mournies og Restaurant Archaia Eleftherna
 • 25% rabat på roomservice
 • 30% rabat på internationale drikkevarer

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til den tid, som du tjekkede ind. Eksempel: Tjekkede du ind kl. 17.00, så gælder All Inclusive til kl. 17.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Gæster med halvpension eller All Inclusive Ultra, der er med i Mythica-konceptet kan spise middag hver aften på Taverna Mournies alle Ancient Eleftheria uden ekstra gebyr. Mythica er en slags medlemskab for tilbagevendende gæster, der kun fås via hotellet.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.