Rethymno Mare & Waterpark

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare & Waterpark venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser med 2 ordinære senge og delt pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 2 ordinære senge og privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med 4 ordinære senge for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet var ualmindelige flinke og imødekomne. De mange solstole og udsigten. Maden var også fin.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

(Tidligere Rethymno Mare Resort) Rethymno Mare & Waterpark er et hyggeligt hotel, som er bygget, som en lille kretensisk by. Hotellet består af to dele med fælles reception - Rethymnon Mare og Rethymnon Royal. I hovedbygningen er der en reception, bar, opholdsrum med tv samt terrasse.

På en høj over hovedbygningen ligger hotellets bungalower, der er forbundet af små stier i frodige omgivelser. Mellem disse ligger det poolområde, som hører til Mare-delen, med lavere del for børn samt solstole og parasoller for alle. Hotellet har også et nybygget poolområde med vandrutsjebaner, som er sjovt for både store og små, dette er åbent mellem kl. 10.30-13.00 og 16.00-18.00. Dette poolområde har alle hotellets gæster adgang til. Poolhåndklæder mod depositum.

Alle Apollos gæster bor i Mare-delen og har kun adgang til faciliteterne i den hoteldel. Hotellets børneklub, vandparken, stranden og strandbaren er tilgængelig for samtlige af hotellets gæster. Receptionen findes i Mare-delen. Buffetrestaurant hvor du spiser morgenmad, frokost og middag. A la carte-restaurant Jasmine serverer retter fra det kretensiske køkken, og har en fast menu bestående af fem retter. Der er i alt fire barer på hotellet.

Børneklub med engelsktalende personale. Mountainbikes, vandsport og ridning mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Juvelér samt lille supermarked. Mindre skønhedssalon med behandlinger mod betaling. Lille sand-/stenstrand på den anden side af hovedvejen, via tunnel.

Der er ca. 100-500 m til stranden, afhængigt af hvor på hotellet du bor. Hotellet tilbyder transfer til og fra stranden med en golfbil, hvor du sættes af ca. 20 meter fra stranden. Stranden er tildelt den internationale miljømærkning det Blå Flag for sine høje standard og klare vand. Store niveauforskelle på hotelområdet.

Ca. 7 kilometer til Adelianos Kampos, ca. 8 kilometer til Platanes og ca. 11 kilometer til Rethymnon centrum..

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Kontinental morgenmad, kl. 05.30-07.00 (skal bookes dagen før)
  • Morgenmadsbuffet på restaurant Hermes, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet på restaurant Hermes, kl. 12.30-14.30
  • Snacks og is, kl. 11.00-17.00
  • Eftermiddagskaffe/-te, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet på restaurant Hermes med tre temaaftener om ugen, kl. 19.00-21.30
  • En kretensisk middag på restaurant Jasmine, kl. 19.00-22.00 (fra maj til oktober). Reservation kræves
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afhentning af transferbussen på hjemrejsedagen.

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace ligger direkte på stranden i Adelianos Kampos i udkanten af Rethymnon. Der er et dejligt poolområde med separat børnepool. Du kan være aktiv med yoga eller besøge hotellets fitnessrum, og hvis du bare vil slappe af, anbefaler vi et besøg i hotellets spa. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og du kan vælge at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er et af vores Apollo Mondo Duo hoteller – hoteller for voksne, der gerne vil væk fra hverdagen og slappe af med deres partner eller ven. Her bor du på dejlige værelser lige ved siden af sandstranden og et palmeomkranset poolområde med en smuk udsigt. Det store fitnessrum har masser af udstyr og spaen har både hammam og jacuzzi for dem, der virkelig vil slappe af. Book et superior-værelse eller junior-suite med fælles pool for lidt ekstra luksus eller hvorfor ikke en suite med privat pool. Hotellet er for gæster over 16 år eller ældre.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Marva

Det familieejede hotel Marva ved Rethymnons kyst har en dejlig beliggenhed med gåafstand til både strand og centrum i Platanes. Her bor du i lejligheder, hvor du kan nyde din ferie. På hotellet finder du en pool, og hotelområdet er omgivet af en stor græsplæne og have. Du kan tage en taxa eller den lokale bus ind til Rethymnon.

Minos Mare Royal

Velkommen til Minos Mare Royal! Dette populære hotel tilbyder en afslappende ferie et stenkast fra den dejlige strand Platanes, øst for Rethymnon by. Dejligt poolområde med træterrasse. Centrum af Platanes ligger indenfor gåafstand, og her finder du flere hyggelige restauranter, små barer og butikker.

Sunrise Rethymnon

Velkommen til Sunrise Rethymnon beliggende i Scaleta, en lille by på kysten syd for Rethymnon på Kreta. Her bor du i lejligheder, der er pool med dejlig udsigt over havet og der er gåafstand til stranden.

Azul Eco Hotel

På dette roligt beliggende hotel kan du tilbringe dagene ved poolen og spise godt i hotellets restaurant, der sætter en ære i at servere retter tilberedt af lokale råvarer. Om aftenen kan du slå dig ned med en cocktail og blive underholdt af hotellets udendørs biograf. Er du i tvivl om, hvad du skal se og lave under din ferie? Spørg personalet – de vil med glæde dele deres personlige favoritter.

Apollon Rethymnon

Apollon Rethymnon, et enkelt og dejligt hotel i Adele, omgivet af oliventræer og midt i den kretensiske hverdag. Hotellet ligger i gåafstand fra havet, og hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan snuppe noget let at spise i løbet af dagen. I lejligheden kan du forberede dagens picnic, før du udforsker omgivelserne på smukke Kreta.

Mylos Villas

Mylos Villas er perfekt til den store familie eller vennegruppe, der ønsker at bo under samme tag og have et dejligt poolområde helt for sig selv. Her kan op til 8 personer nyde de smukke omgivelser, en forfriskende dukkert i poolen og lune aftener med god mad.

Villa Aria

Villa Aria er en pæn og stilfuld villa i det kretensiske landskab, omgivet af oliventræer og med en smuk udsigt over bjergene og havet. Her kan hele familien eller alle venner bo, op til ti personer, under samme tag. Poolområdet er lavet til gode middage, svømning i poolen og magiske solnedgange.

Prinos Villa

I den frodige have, der omgiver Prinos Villa, er der en privat pool til afslapning og hygge. Villaen, der ligger i landsbyen Prinos på Kretas nordlige kyst, har to soveværelser og køkken/opholdsrum med pejs. Størrelsen på villaen er ideel, her kan du og familien, eller tre af dine nærmeste venner, hygge og virkelig bruge kvalitetstid sammen.

Villa Elya

Velkommen til Villa Elya, en dejlig villa med privat pool i haven. Beliggende i maleriske Prinos øst for Rethymnon på Kreta, hvor der er fredeligt, men ikke langt fra Middelhavets glitrende bølger, og du kan komme til Rethymnon på mindre end en halv time. Du kan tage hertil med hele familien eller en gruppe venner for bare at hænge ud og have det sjovt!

Ariadne Rethymnon

Lejlighedshotellet Ariadne ligger centralt i Platanes, en lille by få kilometer øst for Rethymnon på Kretas nordlige kyst. Fra hotellet til den lange strand er der kun en kort gåtur, ellers indbyder det dejlige poolområde til en dejlig forfriskende dukkert. Vil du opleve bylivet i Rethymnon by, er der gode busforbindelser dertil.