Anemos Luxury Grand Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter, en tagbar og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser med delt pool for 2-4 personer. Familie-værelser med privat pool for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer. Suiter med privat pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt og hjælpsom personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har et stort og fint poolområde med fire store pools, solstole og parasoller. Nogle af de fire pools er reserveret til visse værelsestyper. Poolhåndklæder indgår. Poolbar. Børnepool med en lille vandrutsjebane, som ligger lidt væk fra det store poolområde. Der er ca. 200 meter til stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller. Du kommer til stranden via en gangtunnel.

Anemos Luxury Grand Resort har et skønt vandland med flere længere og høje vandrutsjebaner, flere pools, herunder et plaskebassin til de allermindste i familien. Vandlandet er inkluderet for hotellets gæster og der er åbent kl. 10.30-18.30 når vejret tillader det.

Hotellet har en buffetrestaurant og flere á la carte restauranter. Buffetrestauranten Meltemi tilbyder morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranterne serverer alt fra grillretter og græske retter til fisk og skaldyr og smag fra det asiatiske køkken. Gå ikke glip af et besøg på den nyåbnede Nuestro Vento, som lokker med smag fra det græske køkken. Nede ved stranden er der en restaurant med salater, pizza, snacks og pasta. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Bordreservation er påkrævet til á la carte-restauranterne. Flere barer, heraf en poolbar, en strandbar og en snackbar i vandlandet, der serverer pizza, burgere, salater og is.

Spa med opvarmet indendørs pool, hammam og sauna. Forskellige behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Tennis, beachvolley og yoga. Minigolf. Aftenunderholdning. Spil. Elektroniske spil mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Frisør mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Souvenirbutik, minimarked, tøjbutik og dykkercenter. Der er to hæveautomater på hotellets område. Afstanden til centrum og stranden varierer alt efter, hvor i hotelområdet du bor.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.30 og kl. 10.30-11.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • "Dine around", tre gange om ugen i hotellets à la carte-restauranter. Reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Minibar på værelset, der fyldes dagligt med 2 flasker af hhv. vand, sodavand, juice og øl
 • To kaffekapsler pr. dag
 • Badekåber og tøfler
 • Strandtaske

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen kan følgende værelsestyper også bookes:

 • Familie-værelser for 2-4 personer.
 • Familie-værelser med delt pool for 2-4 personer.
 • Familie-værelser med privat pool for 2-4 personer.
 • Suiter for 2-4 personer.
 • Suiter med privat pool for 2-4 personer.

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie - et meget charmerende hotel midt i Georgioupolis med mange tilbagevendende gæster. Det fine hotel ligger centralt tæt på bagerier, restauranter og caféer. Og den hyggelige strand ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Kokalas Resort

Hotel Kokalas Resort i Georgiopolis er familieejet, og man kan mærke, at der blev lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne. Her bliver du mødt af venligt personale og holder din ferie omgivet af idyllisk natur.

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Romantica Crete

Velkommen til hyggelige Georgioupolis og lejlighedshotellet Romantica Crete. Her bor du i lejligheder og hotellet har en pool til afslapning og hvile. I nærheden findes butikker og små restauranter, og du kan gå til stranden på få minutter.

Mare Boutique - sommer 2024

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Mare Blue & Suites - sommer 2024

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Her kan du nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable værelser, hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.

Pilot Amphora Boutique

Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et sofistikeret hotel med en voksen atmosfære. På dette smagfuldt designede, moderne hotel bygget på historisk jord, vil du opleve filoxenia - ægte kretensisk gæstfrihed. Er du over 14 år, er du hjertelig velkommen her til at tilbringe din ferie på et intimt hotel med fremragende service.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.

Mare Village

Mare Village er et skønt sted at slå sig ned i Georgiopolis. Her er aldersgrænsen 16 år. Her kan du slappe af på behagelige solstole ved poolen og nyde en kølig drink i skyggen, når solen er på sit højeste. Solstole og parasoller på stranden er også inkluderet. Morgenmad er inkluderet, og hvis du vælger at opgradere til halvpension eller All Inclusive, er der sørget for resten af dagens måltider.