Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe og te. Nespresso kaffemaskine - 2 kapsler om dagen inkluderet. Tv med satellitkanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso kaffemaskine - 2 kapsler om dagen inkluderet. Tv med satellitkanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terasse og udgang til delt pool.
Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso kaffemaskine - 2 kapsler om dagen inkluderet. Tv med satellitkanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terasse og udgang til privat pool.
Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer.