Bedømmelse af Triton

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 57 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-26


9 ud af 10

+
Man kan gå ned til en børnevenlig strand uden at skulle ud på vejen
-
En støjsvag græsslåmaskine. Lidt større bord på terrassen, så der er plads til at sidde og spise. En ordentlig kniv i køkkenet - udover brødkniven.

Bekræftet køb : 2019-10-26


10 ud af 10

+
Vi har kommet på hotellet mange gange, det er et stille og rolig hotel, og det kan vi godt lide
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Indretningen af værelset, 203, var lidt gammeldagsm men ok.

Bekræftet køb : 2019-10-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

98% af gæsterne anbefaler

125 bedømmelser
Meget godt
 
74
Godt
 
44
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

22-08-2020

Indlæg af susanneb503 Mijas, Spanien

Hyggelig atmosfære og tæt til god sand strand

Hyggelig atmosfære i haven ved pool området med brise fra havet der ligger 50 meter fra haven. Snack bar ved poolen med god varieret mad. Meget venligt personale der altid er klar til at hjælpe med spørgsmål eller tá en hyggelig snak

 
13-08-2019

Indlæg af 695larse Løkken, Danmark

Personalet gør den store forskel

Triton Apartments har 54 værelser, hvilket gør det til en behagelig familievenlig størrelse. Triton ligger i et særdeles fredeligt område. Arkitekturen er middeløstlig farvesat i pastelfarver, og giver et fantastisk farvemæssigt samspil med naturen omkring det. Nærmeste supermarked ligger 600 meter væk. Værelserne har en god størrelse, er velholdte og bliver holdt fint rene af de flittige rengøringsfolk. Balkoner og altaner er tilstrækkeligt store til at 4 persone kan spise frokost på dem, eller spille kort osv. Ved poolen (2 stk) er der rigeligt liggeplads til at alle kan få plads i skyggen, selvom en del af parasollerne er lidt til den lille side. Poolbaren er velassorteret.Frokostmenuen er dog ikke voldsomt interessant, men kan da gøre det ud for et måltid. Det er her personalet gør den store fordel, for de er altid smilende, imødekommende og friske på en sludder eller et grin med gæsterne. Restaurationen gør ikke det store væsen af sig. Den henvender sig altovervejende til hotellets gæster, og der reklameres således ikke udenfor hotellet med dens eksistens. Menukortet er traditionelt græsk uden de store armbevægelser (eller smagsmæssige oplevelser). Triton har stort set kun skandinaviske gæster, da det har en nært samarbejde med Apollo Rejser. Der er 150 meter til Chrissi Akti sandstranden. Desvære oplevede vi store mængder plastik i vandet, hvilket var noget forstemmende.

 
15-10-2018

Indlæg af annekatrinev

Vi er her igen

Ved ankomsten bliver vi genkendt med det samme i både receptionen og af Bill i baren. Her er en rar og hyggelig atmosfære- en lille oase. man føler sig hjemme og velkommen. Lige ved stranden og gåafstand til Chania. Værelserne i stueplan er rumlige og sengene behaglige. Det lille køkken fungerer fint til at tilberede et let morgenmåltid samt snacks mm. Vil helt sikkert gerne komme igen igen

 
20-07-2018

Indlæg af 977larsk Rojales, Spanien

Fam. Larsen v 120 - 14-21/7-18

I år er det på dato 3 år siden vi var her senest. Er positiv overrasket, at det i store træk er samme fantastiske personer på hotellet. Bill & co. er med til at vi igen føler og godt tilpas og velkommen. Det er en dejlig og afslappet atmosfære og pool området er lige noget for os. Ikke for stort og ikke for småt. Ingen problemer med at finde sol senge og midt på dagen er der god plads i poolen. Det er rent og meget rydeligt - velholdt og i en god stand. Deres køkken, morgen, middag og aften er en god standard og fornuftig i pris. Triton hotellet ligger ikke lige på gadehjørnet af centrum. Men indenfor 5 minutters gang er der 3-5 indkøbsmuligheder - også alm. Supermarkede med alm. priser. En taxa til centrum koster ca 8 euro også ok. 100m uden for hotellet ligger stranden som vi ganske vist ikke har besøgt, men hører godt om. Rengøringspersonalet er søde og meget omhyggeligeūüėÉ Nu skal det hele ikke være rosenrødt - og for, at det skal være troværdigt er der også et MEGET lille øf fra os. Vi elsker at bruge tid på vores dejlige store terrasse (vær. 120), men 4 personer og så med et havebord på størrelse med en familie pizza - det er ikke lykken. God fornøjelse til dem der vælger Triton - I vil ikke fortryde.

 
23-08-2017

Indlæg af Henrik P Stenløse

Hyggeligt og roligt hotel

Dette dejlige og velholdte hotel, er et oplagt valg for dem der ønsker en afslappende ferie i rene og vedligeholdte værelser. En stor tak til Stella for hendes søde og venlige måde at forklare hvordan tingene hang sammen på hotellet. Eneste minus kan kun sættes på poolens størrelse, men med lækker badestrand LIGE nede i "baghaven", er det egentlig fuldstændig ligegyldigt. Tak for en dejlig ferie. Vi vender med garanti tilbage.