1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Lejlighederne er af varierende størrelse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35-50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon eller terrasse. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er køkkenområdet et par trin op. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34-42 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.