Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkte over den fine sandstrand i Lambi på Kos. Her er store græsplæner til afslapning, flere bassiner til både aktiviteter, leg og hyggelige stunder samt en dejlig strand til sandslotte, læsning og vandringer. Hotellets All Inclusive-program har et stort udvalg af restauranter og barer.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool området
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 280 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantis Kos har et dejligt og rummeligt poolområde med en stor pool og en separat børnepool. Solstole, parasoller og en poolbar. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet og skiftes en gang om ugen. Der er også et poolområde med en aktivitetspool og en poolbar. Stranden under hotellet har fået det Blå Flag, og nogle dele af stranden har en blanding af sand og sten. Liggestole og parasoller kan lejes på stranden.

I hotellets hovedrestaurant serveres morgenmad, frokost og middag som buffeter med internationale og traditionelle græske retter. I hovedrestauranten er der også en separat afdeling, hvor du kan spise en græsk morgenmad, hvor råvarerne er hentet fra lokale producenter og tilberedt på stedet efter lokale opskrifter. Tavern of the Blue er en udendørs poolrestaurant, der serverer morgenmad, snacks, frokost og middag og her er maden inspireret af køkkenerne omkring Middelhavet, fra Grækenland og kød- og skaldyrsretter direkte fra grillen. Hotellet har fire barer, herunder en poolbar, der er åben fra tidlig morgen til sen aften og en bar på stranden, hvor du kan købe drinks og snacks i løbet af dagen.

Der arrangeres dagligt aktiviteter for børn såsom et minidiskotek, og for alle hotellets gæster kan du deltage i stretching, vandaerobic, boccia og beachvolley. Tennis mod betaling. Legeplads. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Lettere aftenunderholdning.

Gratis wifi i receptionen og i lobbyen. En gang- og cykelsti adskiller hotellet fra stranden. Hotelområdet er stort og afstanden til stranden varierer fra 50 til 280 meter, alt afhængig af hvor på hotellet du bor, er der også store afstande mellem hotellets faciliteter. Der er omkring 1,8 kilometer til byen Kos. Den lokale bus til Kos by stopper lige uden for hotellet, og så er det nemt at komme rundt på øen med bus fra Kos by.

Stranden under hotellet er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Prisen garanterer vandkvalitet, god badesikkerhed, god miljøinformation til besøgende, korrekt behandling af den lokale natur og flere andre miljø- og kvalitetskriterier. Blå Flag er et af verdens mest anerkendte miljømærker, der tildeles strande, lystbådehavne og bæredygtige bådturismeoperatører.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.00
  • Mindre morgenmadsbuffet i restauranten Tavern on the Blue, kl. 08.30-10.00
  • Snacks i Tavern on the Blue restaurant, kl. 10.30-17.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
  • Frokostbuffet i Tavern on the Blue restaurant, kl. 12.30-14.30
  • Kager og is ved poolbaren, kl. 10.00-17.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.30
  • Middagsbuffet i restauranten Tavern on the Blue, kl. 18.30-21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 kan man booke familie-værelser.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til lejlighedshotellet Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.

Apollon Windmill

På Apollon Windmill er der en gammel vindmølle i sandsten og den varme og lyse farvesammensætning følger dig ind på hotellet og ind i de stilfulde værelser. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har et afslappende poolområde, og hvis du vil svømme i havets salte og svalende bølger, ligger sand- og stenstranden Nea Alikarnassos en kort gåtur væk.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pænt og stilfuldt hotel, nær den populære Lambi Beach, lige uden for Kos by. Her kan du svømme i poolen eller leje en cykel og opdage flere strande og små perler på vej til Kos by, som du kan nå via fine cykelstier. Book gerne halvpension, så morgenmad og middag er fast og du har mere tid til afslapning, måske en dejlig massage eller en stund i dampsaunaen?