Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 2-3 personer. Bungalower Seafront for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøringsstandarden, receptionspersonalets gode humør, solnedgangene
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aeolos Beach er et fint hotel lige ovenfor stranden i Lambi. Hotellet er klassisk hvidt med blå døre, der danner en flot kontrast til havets blågrønne farve og plænerne, der omkranser hotellet. På Aeolos Beach er der en stor pool, en relaxpool til stille stunder, en separat børnepool og en jacuzzi. Solstole og parasoller er for alle gæster ved den store pool og ved relaxpoolen er solstolene kun forbeholdt gæster, der har booket et dobbeltværelse i bungalow. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Hotellet har tre restauranter, hvoraf to serverer buffeter og en er en à la carte restaurant. I den store buffetrestaurant serveres morgenmad, frokost og middag med temaaftener. Buffetrestauranten Tranquillo Restaurant & Bar ligger på stranden og byder på den bedste udsigt og den bedste mad fra det græske køkken - bordreservation er påkrævet men hvis du bor i et dobbeltværelse i bungalow, er Tranquilla din hovedrestaurant, og så behøver du ikke reservere bord. Dresscode - lange bukser til mænd er påkrævet under middagen i alle restauranter. I hotellets à la carte-restaurant serveres Greek Street Food direkte fra grillen og er åben til frokost og tidlig eftermiddag. De to barer er en poolbar og en lobbybar.

Vil du dyrke motion og være aktiv i ferien, er der fitnessrum samt tennisbane, fodboldbane, minigolfbane og bordtennis mod depositum. Billard mod betaling. Lettere aftenunderholdning inklusive græsk aften, DJ, jazzaftener og livemusik.

Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Afstanden til stranden varierer fra 40 til 170 meter alt efter hvor på hotellet du bor. 5 km i bil til Kos by.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 07.30-09.30
  • Kontinental morgenmad i restaurant Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 09.30-10.30
  • Frokostbuffet i restaurant Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 12.30-14.00
  • Kaffe og te med tilbehør i poolbaren, kl. 10.00-22.00
  • Is i poolbaren, kl 14.00-17.00
  • Gyros i Zephyrhos Grill, kl. 12.00-16.00
  • Middagsbuffet i restaurant Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 18.00-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i barerne ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til lejlighedshotellet Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkte over den fine sandstrand i Lambi på Kos. Her er store græsplæner til afslapning, flere bassiner til både aktiviteter, leg og hyggelige stunder samt en dejlig strand til sandslotte, læsning og vandringer. Hotellets All Inclusive-program har et stort udvalg af restauranter og barer.

Apollon Windmill

På Apollon Windmill er der en gammel vindmølle i sandsten og den varme og lyse farvesammensætning følger dig ind på hotellet og ind i de stilfulde værelser. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har et afslappende poolområde, og hvis du vil svømme i havets salte og svalende bølger, ligger sand- og stenstranden Nea Alikarnassos en kort gåtur væk.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pænt og stilfuldt hotel, nær den populære Lambi Beach, lige uden for Kos by. Her kan du svømme i poolen eller leje en cykel og opdage flere strande og små perler på vej til Kos by, som du kan nå via fine cykelstier. Book gerne halvpension, så morgenmad og middag er fast og du har mere tid til afslapning, måske en dejlig massage eller en stund i dampsaunaen?