Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 2-3 personer. Bungalower Seafront for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aeolos Beach er et fint hotel lige ovenfor stranden i Lambi. Hotellet er klassisk hvidt med blå døre, der danner en flot kontrast til havets blågrønne farve og plænerne, der omkranser hotellet. På Aeolos Beach er der en stor pool, en relaxpool til stille stunder, en separat børnepool og en jacuzzi. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Hotellet har tre restauranter, hvoraf to serverer buffeter og en er en à la carte restaurant. I den store buffetrestaurant serveres morgenmad, frokost og middag med temaaftener. Buffetrestauranten Tranquillo Restaurant & Bar ligger på stranden og byder på den bedste udsigt og den bedste mad fra det græske køkken - bordreservation er påkrævet og restauranten åbner i slutningen af maj. Dresscode - lange bukser til mænd er påkrævet under middagen i alle restauranter. I hotellets à la carte-restaurant serveres Greek Street Food direkte fra grillen og er åben til frokost og tidlig eftermiddag. De to barer er en poolbar og en lobbybar.

Vil du dyrke motion og være aktiv i ferien, er der fitnessrum samt tennisbane, fodboldbane, minigolfbane og bordtennis mod depositum. Billard mod betaling. Lettere aftenunderholdning inklusive græsk aften, DJ, jazzaftener og livemusik.

Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Parkering. Afstanden til stranden varierer fra 40 til 170 meter alt efter hvor på hotellet du bor. 5 km i bil til Kos by.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 07.30-09.30
  • Kontinental morgenmad i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 09.30-10.30
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 12.30-14.00
  • Kaffe og te med tilbehør i poolbaren, kl. 10.00-22.00
  • Is i poolbaren, kl 14.00-17.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar, kl. 18.00-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i barerne ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro. Her venter et flot poolområde, og maden er af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.