Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var bare super godt…
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollon Kos Hotel ligger kun en kort gåtur fra sand- og stenstranden i Nea Alikarnassos. Hotellet har en pool med en børnesektion, solstole og parasoller samt en poolbar, der serverer drinks og snacks i løbet af dagen. Poolhåndklæder mod betaling.

Morgenmad, frokost og middag serveres dagligt i hotellets buffetrestaurant. Pænt tøj - lange bukser til mænd. Hotellet har også en bar i lobbyen til en drink før og måske efter måltidet. På nabohotellet Apollon Windmill, cirka 400 meter fra Apollon, er der en italiensk à la carte restaurant - ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program.

Vil du træne på ferien, har hotellet en basketballbane og en tennisbane. Fitnessrum mod betaling.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Den lokale bus til Kos by stopper lige uden for hotellet, og så er det nemt at komme rundt på øen med bus fra Kos by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 11.00-17.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til lejlighedshotellet Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro. Her venter et flot poolområde, og maden er af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkte over den fine sandstrand i Lambi på Kos. Her er store græsplæner til afslapning, flere bassiner til både aktiviteter, leg og hyggelige stunder samt en dejlig strand til sandslotte, læsning og vandringer. Hotellets All Inclusive-program har et stort udvalg af restauranter og barer.