Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pænt og stilfuldt hotel, nær den populære Lambi Beach, lige uden for Kos by. Her kan du svømme i poolen eller leje en cykel og opdage flere strande og små perler på vej til Kos by, som du kan nå via fine cykelstier. Book gerne halvpension, så morgenmad og middag er fast og du har mere tid til afslapning, måske en dejlig massage eller en stund i dampsaunaen?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Junior-suiter med fælles pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,7 ud af 10
Baseret på 11 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cosmopolitan Kos har et poolområde med en pool med en mere lavvandet sektion for børn. Solsenge og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet. Omkring hotellet er der græsplæner og palmer, hvor du kan finde din oase til at læse eller lytte til en podcast eller blot til afslapning.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad og middag med smag fra Grækenland og køkkenerne omkring Middelhavet. I løbet af dagen kan du spise lette måltider og salater i poolbaren og derefter få noget godt at drikke i baren, der åbner hen mod aftenen.

Cosmopolitan Kos har spa med sauna, dampsauna, som du kan benytte gratis, spabehandlinger mod betaling. Tennis og udstyr inkluderet. Hvis du vil ud og se, udlejer hotellet cykler og cykelstien starter lige uden for hotellet og går stadig ind til Kos by.

Gratis wifi på hele hotellet. Der er brusebad og omklædningsrum til rådighed for sen afgang. I området omkring hotellet er der restauranter og butikker. Cosmopolitan Kos består af to bygninger, hvor en bygning er ny frem til sommeren 2024 og en bygning er renoveret frem til sommeren 2024. I den nye bygning er der junior-suiterne, junior-suiterne med adgang til fælles pool og lounge.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes: Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.15 og middagen kl. 19.00-21.00.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til lejlighedshotellet Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkte over den fine sandstrand i Lambi på Kos. Her er store græsplæner til afslapning, flere bassiner til både aktiviteter, leg og hyggelige stunder samt en dejlig strand til sandslotte, læsning og vandringer. Hotellets All Inclusive-program har et stort udvalg af restauranter og barer.

Apollon Windmill

På Apollon Windmill er der en gammel vindmølle i sandsten og den varme og lyse farvesammensætning følger dig ind på hotellet og ind i de stilfulde værelser. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har et afslappende poolområde, og hvis du vil svømme i havets salte og svalende bølger, ligger sand- og stenstranden Nea Alikarnassos en kort gåtur væk.