Aegean Houses

  • • Nær stranden
  • • Afslappende spaafdeling
  • • Tilkøb morgenmadsbuffet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. Større 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et fantastisk personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Houses er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende i gåafstand til stranden. Dejligt poolområde med to pools, hvoraf den ene har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Snackbar.

Gratis fitness-faciliteter, sauna og jacuzzi. Massage mod betaling. Legeplads. Mod forespørgsel kan man gratis låne en babypakke indeholdende barneseng, barnestol, babyalarm, flaskevarmer og badekar.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Ca. 100 m til lokalt centrum i Lambi og ca. 1,2 km til Kos by med et stort udbud af restauranter, barer og butikker.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

  • Nærliggende trafikeret vej kan virke forstyrrende

Alle hoteller i Lambi

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro. Her venter et flot poolområde, og maden er af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.