Aegean Houses

  • • Nær stranden
  • • Afslappende spaafdeling
  • • Tilkøb morgenmadsbuffet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. Større 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det venlige og hjælpsome personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Houses er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende i gåafstand til stranden. Dejligt poolområde med to pools, hvoraf den ene har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Snackbar. Gratis wifi på hele hotelområdet.

Gratis fitness-faciliteter, sauna og jacuzzi. Massage mod betaling. Legeplads. Mod forespørgsel kan man gratis låne en babypakke indeholdende barneseng, barnestol, babyalarm, flaskevarmer og badekar. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Nærliggende trafikeret vej kan virke forstyrrende. Der er cirka 1,2 km til Kos by med et stort udbud af restauranter, barer og butikker.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg.

Alle hoteller i Lambi

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro, og bare nyde god service. Her kan du se frem til et elegant hotel med en fantastisk pool og mad af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.