Blue Lagoon Resort

 • • Stor og gratis vandpark
 • • Nær stranden og Kos by
 • • Stort All Inclusive udvalg

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Ugens Deal

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til:

Epirus Lefkas Samos
Kos Limnos Skiathos
Korfu Santorini Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabat gælder også på kombinationsrejser til nævnte rejsemål. Gælder nye bookinger hele sommeren 2023 når du booker mellem den 27/1-12/2 2023.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt og stort område
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Lagoon Resort er et stort og flot familiehotel med All Inclusive blot et stenkast fra stranden. Hotellet er opdelt i en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er der en kort gåtur på ca. 200 meter til hovedbygningen, hovedpoolen og hotellets aktiviteter. I sidebygningen findes der ydereligere en reception, en restaurant og to pools. Der er transfer mellem bygningerne mod forespørgsel.

På Blue Lagoon Resort venter en vidunderlig have med store grønne områder for børnene at lege på, og en del områder er skyggende – hvilket er godt i løbet af dagens varmeste timer. Det store poolområde byder på fem pools – en af dem er Kos' største pool! To pools er børnepools og der er også en pool kun for voksne. Ved poolområdet er der solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. For at komme til stranden, skal du krydse en vej. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

På hotelområdet er der et vandland med gratis adgang for hotellets gæster. Vandlandet har en pool og separat børnepool. En lazy river og vandrutsjebaner, heraf en for de mindre børn. For at prøve de større vandrutsjebaner skal man være mindst 122 centimeter høj og mindst 10 år. Ved vandlandet er der en restaurant, der serverer lettere frokostbuffet samt en snackbar - begge indgår i All Inclusive-konceptet.

Hotellet har flere buffetrestauranter, heraf en i vandlandet, à la carte restauranter og flere barer. I Karavi spiser du morgenmadsbuffet og en italiensk á la carte-middag, og restauranten har en voksenafdeling. Golden Sun Chinese Restaurant serverer à la carte om aftenen. I Nisos serveres morgenmadsbuffet og à la carte-middag. Mythos Greek restaurant serverer det bedste fra det græske køkken til middag. Mesogios Restaurant tilbyder morgenmadsbuffet, kontinental morgenmad, frokostbuffet og middag, og Athina Restaurant serverer kontinental morgenmad, snacks og eftermiddagskaffe. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Bordreservation er påkrævet i de fleste af hotellets restauranter.

Hvis du kan lide at dyrke motion, er der fitnessrum, tennis (belysning mod betaling), beachvolley, basketball, minifodbold, bordtennis, minigolf og boccia på hotellet. Billard mod betaling. Der er 16 års aldersgrænse i fitness- og spaområdet. I tilknytning til hotellets spa ligger en indendørs pool, der er opvarmet i maj og oktober, samt gratis jacuzzi, sauna og dampbad. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. For børn er der et Playstation-hjørne - mod betaling og en legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi mod betaling på fællesområder. Minimarked. Parkering. Hvis du vil udforske omgivelserne, er der en busstation uden for hotellet. Byen Kos ligger ca. 3,5 kilometer væk og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning. Lokaltrafik uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
 • En gang om ugen kan gæster vælge at spise middag på den kinesiske restaurant ved vandlandet. Reservation kræves, drikkevarer med alkohol indgår ikke
 • Kaffe, te og kage kl. 16.00-18.00
 • Snacks, kl. 14.30-18.00
 • Crêpes og sandwiches, kl. 10.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.00-24.00. Dog ikke vin på den italienske á la carte restaurant.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro. Her venter et flot poolområde, og maden er af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.