Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og poolområderne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Lagoon Resort er et stort og flot familiehotel med All Inclusive blot et stenkast fra stranden. Hotellet er opdelt i en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er der en kort gåtur på ca. 200 meter til hovedbygningen, hovedpoolen og hotellets aktiviteter. I sidebygningen findes der ydereligere en reception, en restaurant og to pools. Der er transfer mellem bygningerne mod forespørgsel.

På Blue Lagoon Resort venter en vidunderlig have med store grønne områder for børnene at lege på, og en del områder er skyggende – hvilket er godt i løbet af dagens varmeste timer. Det store poolområde byder på fem pools – en af dem er Kos' største pool! To pools er børnepools og der er også en pool kun for voksne. Ved poolområdet er der solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. For at komme til stranden, skal du krydse en vej. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

På hotelområdet er der et vandland med gratis adgang for hotellets gæster. Vandlandet har en pool og separat børnepool. En lazy river og vandrutsjebaner, heraf en for de mindre børn. For at prøve de større vandrutsjebaner skal man være mindst 122 centimeter høj eller mindst 10 år. Ved vandlandet er der en restaurant, der serverer lettere frokostbuffet samt en snackbar - begge indgår i All Inclusive-konceptet.

Hotellet har flere buffetrestauranter, heraf en i vandlandet, à la carte restauranter og flere barer. I Karavi spiser du morgenmadsbuffet og en italiensk á la carte-middag, og restauranten har en voksenafdeling. Golden Sun Chinese Restaurant serverer à la carte om aftenen. I Nisos serveres morgenmadsbuffet og à la carte-middag. Mythos Greek restaurant serverer det bedste fra det græske køkken til middag. Mesogios Restaurant tilbyder morgenmadsbuffet, kontinental morgenmad, frokostbuffet og middag, og Athina Restaurant serverer kontinental morgenmad, snacks og eftermiddagskaffe. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Bordreservation er påkrævet i de fleste af hotellets restauranter.

Hvis du kan lide at dyrke motion, er der fitnessrum, tennis (belysning mod betaling), beachvolley, basketball, minifodbold, bordtennis, minigolf og boccia på hotellet. Billard mod betaling. Der er 16 års aldersgrænse i fitness- og spaområdet. I tilknytning til hotellets spa ligger en indendørs pool, der er opvarmet i maj og oktober, samt gratis jacuzzi, sauna og dampbad. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. For børn er der et Playstation-hjørne - mod betaling og en legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Parkering. Hvis du vil udforske omgivelserne, er der en busstation uden for hotellet. Byen Kos ligger ca. 3,5 kilometer væk og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning. Lokaltrafik uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne Nisos og Karavi, kl. 07.00-10.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Mesogios, kl. 08.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranterne Mesogios og Athina, kl. 10.00-11.30
 • Crêpes i Crêpes station, kl. 10.00-18.00
 • Frokostbuffet i restauranterne Mesogios og Athina, kl. 12.00-14.30
 • Let frokost og snacks i Waterpark-restauranten, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i restauranterne Mesogios og Athina, kl. 14.30-16.00
 • Eftermiddagskaffe i poolbarerne Faros og Athina, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i restauranterne Nisos og Mesogios, kl. 18.30-21.30
 • Middag i Mythos-restauranten kl. 18.30-21.30. Bordreservation påkrævet
 • Middag i den italienske à la carte-restaurant Karavi med en voksenafdeling, kl. 18.30-21.30. Bordreservation påkrævet. Vin er ikke inkluderet
 • Middag i den kinesiske à la carte-restaurant Golden Sun, kl. 18.30-21.30. Bordreservation påkrævet. Alkoholiske drikke er ikke inkluderet
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i en af hotellets barer, kl. 08.00-24.00

Der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil afrejse.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til lejlighedshotellet Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, lige uden for Kos by og i gåafstand fra stranden. Hotellet har et stort poolområde og en mere lavvandet del af poolen for børn. Lej en cykel eller tag den lokale bus ind til Kos by for at shoppe eller lej en bil og oplev den smukke ø Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkte over den fine sandstrand i Lambi på Kos. Her er store græsplæner til afslapning, flere bassiner til både aktiviteter, leg og hyggelige stunder samt en dejlig strand til sandslotte, læsning og vandringer. Hotellets All Inclusive-program har et stort udvalg af restauranter og barer.

Apollon Windmill

På Apollon Windmill er der en gammel vindmølle i sandsten og den varme og lyse farvesammensætning følger dig ind på hotellet og ind i de stilfulde værelser. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Hotellet har et afslappende poolområde, og hvis du vil svømme i havets salte og svalende bølger, ligger sand- og stenstranden Nea Alikarnassos en kort gåtur væk.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pænt og stilfuldt hotel, nær den populære Lambi Beach, lige uden for Kos by. Her kan du svømme i poolen eller leje en cykel og opdage flere strande og små perler på vej til Kos by, som du kan nå via fine cykelstier. Book gerne halvpension, så morgenmad og middag er fast og du har mere tid til afslapning, måske en dejlig massage eller en stund i dampsaunaen?