Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et værelse med mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret på hotellets 4. sal. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespresso kaffemaskine, kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.