Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 18 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Pool området
-

Bekræftet køb : 2024-05-25


9 ud af 10

+
God plads ved poolen og ikke for meget larm
-
Temperaturen i poolen burde være højere. Der var ret koldt

Bekræftet køb : 2023-10-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

1705 bedømmelser
Meget godt
 
642
Godt
 
535
Middel
 
303
Mindre godt
 
143
Dårligt
 
82

5 nyeste bedømmelser

21-07-2024

af Isabella D

Okay værelser, ikke særlig god mad eller drikkevare. Hotellet ligger fint. Men meget dyrt i forhold til hvad man får.

Maden var ikke særlig god, det var både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Udover det var der næsten ingen brus i deres sodavand. Deres juice var heller ikke særlig god. Man skal komme cirka kl 7:30 for at få gode solsenge ellers er alle væk.

 
07-06-2023

af Saina G København, Danmark

Dårlig oplevelse

Min familie og jeg er netop kommet hjem fra en uge på dette hotel. Vi bookede hotellet via Tui og havde alt i alt en dårlig oplevelse. Hotellet lever slet ikke op til billederne på hjemmesiden, da værelserne er utrolig slidte med kalkaflejringer på badeværelserne, rust og dårlig vedligehold. Køkkenet er utrolig dårligt udstyret. Der er ingen elkedel og blot en enkelt brødkniv, som vi brugte til alt. Herudover bandt skabslågen på soveværelset, så vi kun kunne åbne den ene side. Herudover var Air condition fjernbetjeningerne i stykker og blæste kun ekstremt kold luft ud. Ved kontakt til receptionen fik vi sendt en “teknikker” op, der slukkede for sikringen via eltavlen, så vi bare slet ikke havde Aircondition. Han lovede at komme tilbage, men kom aldrig. Hotellets serviceniveau er generelt utrolig lavt. Hvis man var på værelset mens der kom rengøring kom de aldrig igen. I tre ud af 6 dage fik vi slet ingen rengøring. Herudover har hotellet ikke roomservice eller anden ekstraordinær service. Vi havde et sygt barn, som vi skulle hente medicin til på et apotek inde i byen. Jeg tilbød hotellets manager penge for at få en ansat til at hente det til os. Det afviste han blankt. Herudover havde vi betalt 93 EUR for sen udcheckning, så vi kunne checke ud kl. 18 fra hotellet. På dagen blev vi af TUI gjort opmærksomme på, at hverken de eller hotellet kan garantere, at vi kunne få lov at blive på samme værelse. Det fik vi dog lov til alligevel. Man skal blot være opmærksom på, at man kan risikere at stå i en situation hvor man skal lave nedpakning af to omgange - i vores tilfælde med to små børn endda. Det er under alt kritik. Herudover skal man være meget opmærksom på, at hotellet ikke har elevator. Vi havde specifikt bedt om et hotelværelse i stueetage, men fik på første sal, selvom vi endda havde ringet en uge i forvejen til hotellet for at få det bekræftet. Vi måtte slæbe en dobbeltklapvogn op og ned flere gange om dagen. Selv stuelejlighederne har trapper ned, og de har ikke eneste stuelejlighed uden trapper. Manageren sagde specifikt, at hotellet IKKE er handicapvenligt. Hotellets udeområde er dog rigtig fint. Stranden er også dejlig.

 
27-09-2019

af Jens F Struer, Danmark

Godt hotel med fin beliggenhed

Hotellet ligger i Lambi lidt udenfor Kos by lige ned til en fin sandstrand. Hotel området er stort med flere pools og poolbar, underholdning i løbet af dagen og om aftenen, underholdningen om dagen kan godt være lidt for højrøstet efter min mening. Alle værelser har havudsigt, restauranten og maden er rigtig god og personalet er meget flinke. Tag en tur op til den lille by Zia og syd for Kos by ligger der en strand med varme kilder, et besøg værd.

 
31-08-2019

af prebenraun Faaborg, Danmark

Et skønt hotel lige ved vandet.

Så gik turen til Kos. Vi boede på Hotel Atlantis.Et skønt hotel lige ved Lambi stranden. Smukke omgivelser kort afstand til Kos by. En halv time hvis man går , ellers kan man cykle.Det anbefales at have badesko med da der er lidt sten i vandkanten. En god all inclusive med mange græske retter.Personalet er søde og hjælpsomme. Kan anbefales.

 
07-08-2019

af Per_O-Dk Vejle, Danmark

God med plads til forbedringer

Godt: Maden er rigtig god og retterne er internationale med få græske retter imellem. Der er altid ledige borde i restauranten. Personalet er altid meget venligt og altid parat til at hjælpe. Rengøringen er tip top og har man beskidte lagner, bliver de skiftet. Jeg havde et uheld, hvor jeg i nogle dage havde sår som igen og igen sprang op, og hver eneste gang dee kom blod på lagnet, lå der nye lagner på sengen efter at rengøringen var på besøg. Det er super flot. Underholdningen ved poolen er god for både børn og voksne. Badestranden ligger lige ved hotellet, men husk badesko på grund af sten både på stranden og nogle meter ud i vandet. Airconditioningen viste sig at fungere bedst ved en indstilling på 26-27 grader. Mindre godt: Værelserne er gammeldags og mangler lys på badeværelset og stik til at oplade elektronik (man kan låne en fordelerskinne i receptionen U/B) Badeværelset har kun et badekar, og det har en meget glat bund, så et stående brusebad kan hurtigt bliver lidt for spændende. Restauranten har ene hårde vægge og et deraf følgende ret højt støjniveau. Bed om et værelse i den fløj som vender væk fra poolen, så der er roligt på altanen. Det bliver meget hurtigt dybt ved stranden og allerede ti meter ude kan voksne knapt nok bunde, så pas på børnene. Parkering ved hotellet er kaotisk og uden opmærkede båse, og grækerne er ikke ret gode til at parkere bare nogenlunde planmæssigt. Ved større ankomster er receptionen underbemandet, så tjek ind kan tage sin tid.