Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. Større 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i sidebygning for 2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i sidebygning med delt pool for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med delt pool for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Superior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Masser af plads
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akti Beach Club er et skønt All Inclusive hotel. Tre store pools for voksne; en hovedpool, amfiteater-pool og kalimera-pool. Fem forskellige pools for børn; hovedpool for børn, hovedpool for mindre børn amfiteater-pool, amfiteater-pool med vandrutsjebaner og kalimera-pool. Solstole og og parasoller er inkluderet ved poolerne og på stranden. Poolhåndklæder indgår.

Hotellet har en hovedrestaurant med en græsk, italiensk og asiatisk station med sushi samt en grill-station. Buffeten indeholder græske og internationale retter samt desserter og frugt. Temaaftener hver uge som f.eks. græsk aften med folkedans, fiske- og skaldyrsaften og italiensk aften. Flere barer.

Gratis fitness-faciliteter, tennis, volleyball, boccia, bordtennis, minifodbold og kano. Sportsudstyr såsom bolde og ketsjer er inkluderet. Børneklub i hotellets regi for børn mellem 4 og 12 år samt klub for teenagere mellem 12-18 år. Børneklubberne er åbne alle dage fra kl. 10.00-19.00. Ved amfiteater-poolen arrangeres aerobics, lege og konkurrencer for både børn og voksne. Aftenaktiviteter som f.eks. forestillinger, lege og minidisco hver aften ved amfiteateret Aphrodite.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet er beliggende lige ved stranden. Vej skal krydses for at komme til stranden. Stranden ved hotellet består af sand og grovkornet sand. I vandet findes sten og stenblokke og nogle steder er der beskyttelseslag på bunden. Ca. 4 km til Kardamena. Bus til Kardamena afgår flere gange pr. dag.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30 (tidligere morgenmad skal bookes minimum en dag i forvejen)
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
 • Buffet, kl. 14.30-19.00 samt kl. 22.00-07.00
 • Snacks i poolbaren ved amfiteateret, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i strandbaren, kl. 10.00-18.00
 • Forfriskninger, øl og vin ad libitum døgnet rundt i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00.
 • Øl, vin og sodavand serveres i restauranten kl. 22.00-07.00.
 • Kaffehjørne ved receptionen som serverer kaffe, te og kager døgnet rundt

All Inclusive på Akti Kalimera - kun for voksne
For dig som bor i voksenafdelingen Kalimera indgår, foruden alt ovenfor:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Palmetto, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Palmetto, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Palmetto, kl. 19.00-22.00
 • Snackbuffet i restaurant Palmetto, kl. 10.30-19.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien. Halvpension indgår.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.