Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var et helt fantastisk værelse med udsigt over havet - vikelig flot og regnøringen var helt i...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lagas Aegean Village ligger lige ovenfor stranden lige uden for Kardamena. Hotellets poolområde ligger mellem rækkerne af bungalows, der klatrer op ad bjergsiden og havet. Her venter aktive dage med alt fra tennis til børneklubber og underholdning til stille dage i skyggen af et fyrretræ ved stranden.

Hotellet har et stort og dejligt poolområde med store græsplæner og palmer, stor pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling og depositum (betales i kontanter). Poolbaren og snackbaren ligger også her. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Lagas Aegean Village har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad og aftensmad. I snackbaren ved poolen spiser du frokost og her serveres salater, varme retter, snacks, frugt og desserter samt pizza og gyros. En poolbar, hvor du kan spise snacks, is, varme og kolde drikke og smoothies. En bar i lobbyen. Nobel påklædning - lange bukser til mænd til middag.

Hotellet tilbyder en bred vifte af aktiviteter fx volleyball, fodbold, minigolf, vandpolo, beachvolley, dart, billard og bordtennis. Tennis og belysning mod betaling. I hotellets spa er gæster over 18 år velkomne, der er sauna, indendørs pool og forskellige spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Fitnessrum med en aldersgrænse på 18 år. Adgang til fitnessrum skal bookes og er mod betaling. Spa-behandlinger og sauna mod betaling. For de mindste i familien er der en international børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Bagageservice. Bagagerum. Minimarked. Souvenirbutik. Bil- og cykeludlejning. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Afstanden til stranden og hotellets faciliteter varierer afhængig af hvor på hotellet, du bor. Dele af stranden har mange sten på havbunden. Det er 1,5 kilometer til Kardamena og 30 kilometer til byen Kos.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.