Akti Palace

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Familie-værelser i etage for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var intet godt at sige om hotellet, det burde være rated 3 eller 3+ det er helt forkert at ra...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akti Palace er et moderne og skønt hotel der består af 15 bygninger i to etager spredt ud blandt frodige haver. Ved hovedpoolen findes en separat børnepool. Fra poolen er der kort til stranden. Gratis solstole og parasoller ved både pool og på strand. Gratis pool- og strandhåndklæder. Lille vej skal krydses for at komme til stranden.

Hotellets hovedrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Her tilbydes græsk og italiensk mad samt fisk og kød. Ydermere er her tre temarestauranter: The Red Elephant der serverer asiatisk mad, The Lucullus der serverer græsk mad og The Asterias der serverer græske fiske- og skaldyrsretter fra en fast menu. Poolrestaurant der serverer frokostbuffet.

Gratis træningsfaciliteter i fitnessrummet. Spa med sauna, opvarmet pool og massage mod betaling. Gratis tennis (inkl. lektioner), minifodbold, boccia og kanoer. Visse aktiviteter foregår på nabohotellet Akti Beach Club. Ved stranden findes vandsportsaktiviteter mod betaling (ikke i hotellets regi). Daglige aktiviteter omkring poolen og på stranden, som f.eks. stretching.

Miniklub for børn 4-12 år og småbørnsklub for børn 1-4 år i hotellets regi. Børneklubberne er åbne hver dag fra kl. 10.00-18.00.

Aftenunderholdning i de to amfiteatre. Ved Aphrodite tilbydes cabaret-shows og minidisco. Ved Zeus tilbydes livemusik fem dage om ugen.

Gratis wifi på hotelområdet. Der er kun elevator i hovedbygningen. Ca. 4 km til Kardamena by. Hotellet tilbyder en bus til Kardamena flere gange om dagen. Stranden nedenfor hotellet har en blanding af fint sand og grovkornet sand. I vandet er der sten og stenblokke (der kan være glatte), og nogle steder er der lagt beskyttelse på bunden.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
 • Natbuffet, kl. 22.00-07.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-19.00
 • Frugt og pandekager i poolbaren, kl. 22.00-24.00
 • En valgfri a la carte-middag i den asiatiske restaurant The Red Elephant, kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00, reservation kræves
 • En valgfri a la carte-middag i fiske- og skaldyrsrestauranten The Asterias, kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00, reservation kræves
 • En valgfri a la carte-middag i den græske gourmetrestaurant The Lucullus, kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00, reservation kræves
 • Lokale forfriskninger, øl og vin ad libitum døgnet rundt.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien. Halvpension indgår.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.