Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

god plads og god service og flotte omgivelser inkl god strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Bello Beach ligger lige ovenfor stranden i Kardamena på Kos. Hotellet har alt til en dejlig og afslappende ferie med elementer af svømning i poolen, besøg i badelandet, dage på stranden og selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.

Hotellet har en saltvandspool og en separat børnepool. Solstole og parasoller kan lejes både ved poolområdet og ved hotellets private del af stranden. Pool- og strandhåndklæder er indgår og kan skiftes tre gange om ugen. Der er også syv saltvandspools som tilhører de værelser med delt pool. Afstanden til stranden varierer fra 50 til 300 meter alt efter hvor på hotellet du bor. Der er en tunnel mellem hotellet og stranden

Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer. Buffetrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også yderligere to buffetrestauranter, der serverer græsk mad og mad fra køkkenerne omkring Middelhavet. Den italienske à la carte-restaurant serverer veltilberedte italienske retter. Drikkevarer og kolde snacks serveres i baren på stranden og i poolbaren og i Lounge Bar kan du få noget forfriskende at drikke. Dresscode - lange bukser til mænd, i alle restauranter til middag. Nogle restauranter kræver bordreservation en dag i forvejen.

Porto Bello Beach byder på en bred vifte af sport, aktiviteter, herunder vandaerobics, yoga, vandcykler og kajakker, fodbold, tennis, bordtennis, dart, beachvolley og vandpolo samt lidt underholdning om aftenen. Vandsportscenter mod betaling. Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-11 år med engelsktalende personale.

Ovenfor hotellet ligger det store vandland Aquatica Water Park (ikke inkluderet). I vandlandet er der flere vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, lille vandland for de mindste, cafe, deponering, solstole og parasoller. I nogle vandrutsjebaner skal man være mindst 120 cm høj. Mad og drikkevarer inde i parken er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program.

Gratis wifi på hele hotellet, også på stranden. El-kedel kan lånes i receptionen mod forespørgsel. Minimarked. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Parkering. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger 3 km fra centrum af Kardamena og 30 km fra Kos by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Sta Astra, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restaurant Sta Astra, kl. 10.30-11.00
 • Snacks og is i strandbaren Let's Sea, kl. 10.00-18.00
 • Frokostbuffet i restaurant Sta Astra og i Ocean Mediterranean Restaurant, kl. 12.30-14.00
 • Eftermiddagskaffe i poolbaren Sorriso, kl. 16.30-17.30
 • Middagsbuffet i restaurant Sta Astra og i Olea Greek Taverna, kl. 19.00-21.30
 • En middag pr. ophold i à la carte-restauranten Mezzo Mezzo, kl. 19.00-21.30 (øl og sodavand indgår)
 • Snacks i poolbaren Sorriso, kl. 23.30-24.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i nogle af hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-24.00. Strandbaren er åben kl. 10.00-18.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!