Værelsestyper

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse. Køkken med kogeplader, minikøleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Deluxe-værelser med delt pool

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Minikøleskab med daglig opfyldning af øl, vin, juice, vand og sodavand. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med mulighed for en person i ekstraopredning. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Minikøleskab. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Minikøleskab. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter med delt pool

Suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Minikøleskab med daglig opfyldning af øl, vin, juice, vand og sodavand. Bad/brus og toilet, Hårtørrer. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Minikøleskab med daglig opfyldning af øl, vin, juice, vand og sodavand. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.