Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 108 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fantastisk varieret
-
Indkvartering når man ankommer - ikke 3 timer efter!

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
Godt værelse og skønt med delt pool. Alle pengene værd. Det var vi meget tilfredse med. Dog lå vores værelse 804 overfor køkken og ud til p-pladsen. Det gav mega meget støj. Til gengæld perfekt ifht sol. All inklusive var rigtig god mad til alle 3 måltider og det var varieret og lækker mad. Den hipede fiskerestaurant er ikke værd at spilde tid på. Dejligt med både shuttlebusser og lokalbysser lige uden for døren.
-
Pools er ikke opvarmet. Lidt koldt her i oktober. Ifht all inklusive er det elendig snaks der serveres på de forskellige snakbars. Jeres pris på transport fra lufthavnen til hotellet. For dyrt en taxi koster det halve !!!

Bekræftet køb : 2021-10-15


9 ud af 10

+
Delt pool og god mad
-
Rød og hvidvin var meget ringe.

Bekræftet køb : 2021-10-01


10 ud af 10

+
At der var egen pool, liggestole og parasol.
-
Ingen kommmentar

Bekræftet køb : 2021-09-24


8 ud af 10

+
At det var delt op i stille områder
-

Bekræftet køb : 2021-09-24


9 ud af 10

+
Mange pools , mulighed for stilhed
-

Bekræftet køb : 2021-09-03


9 ud af 10

+
Hotellet var bedre end det vi havde l?st os til, s? vi blev positivt overrasket. Vi var meget imponeret over den flotte og l?kre buffet. Pool omr?derne var utrolig l?kre og man kunne altid finde en tom liggestol. Alt var p?nt og rent. Barerne ved pool-omr?derne var rigtig god og de lavede god drinks. Al personale var utrolig s?de og hj?lpsomme. Det er helt klart et sted vi ?nsker at vende tilbage til.
-
Hotellet havde v?ret s?de at im?dekomme vores ?nske om at bo t?t p? medrejsende familiemedlemmer. Det var rigtig dejligt. Vi fik v?relserne over receptionen, som vist var af en ?ldre dato. Disse v?relser kunne godt tr?nge til en opdatering. Vi kunne godt have ?nsket os en aircondition som ikke larmede s? meget, samt en mere solid d?r ud til gangen, s? der ikke kom lys (og larm fra gangen) ind p? v?relset om natten. Men det er ogs? det eneste jeg kan komme i tanke om, som ikke fungerede optimalt :-)

Bekræftet køb : 2021-09-03


9 ud af 10

+
-
Mere lys p? legepladsen

Bekræftet køb : 2021-09-03


10 ud af 10

+
Meget velsmagende buffet!
-
Bedre liggestole!

Bekræftet køb : 2021-09-03


9 ud af 10

+
Flere pools. Tæt på strand. God mad i buffeten.
-
Seafood restauranten er virkelig dårlig. Burde ikke anbefales. Der er lang kø om aftenen til buffeten efter kl 20. Mere plads ved pool baren. Svært at få plads der om aftenen. Vi havde delt pool værelse, men kunne ikke anvende vores solstole uden at blive våde pga naboens børn der pjaskede ud over det hele. Ret ærgerligt, da vi jo havde betalt extra for det.

Bekræftet køb : 2021-09-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

2197 bedømmelser
Meget godt
 
969
Godt
 
764
Middel
 
296
Mindre godt
 
101
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

11-11-2021

af Foodismylifexx

Stay at Akti

We recently stayed at Akti on our trip to Kos, and in a nutshell, as a family, we loved it entirely. Not only was the actual property very good for the price we got it, but the activities and entertainment were amazing. Our kids (15 and 8) had a great time despite having a fairly big age gap. Finally, the cherry on top was the staff - every staff member was fabulous, especially in the restaurant. The chef, Ayman and the restaurant manager were amazing with my younger daughter’s allergies. We would highly recommend staying here.

 
08-11-2021

af chellb2016 Cardiff, Storbritannien

Akiti beach hotel Kos

First visit to Kos. The hotel has all the covid measures in place, not everyone follows them but the hotel tries. All staff are helpful and friendly. Grounds are well maintained. The use of plastic gloves in the restaurant is a good idea, allows you to still help yourself. Can't fault the choice at breakfast, lunch and evening meal. Not so great for coeliacs but they did try to accommodate the best they could. 7-8pm is the busiest. Pool towels provided, water is freezing in the pools. Plenty of pools to choose from. Maids clean daily. The hotel class themselves as 5 stars, I wouldn't. The towels have seen better days, some sheets have holes. The bath overflow was poorly sealed, had a crack in the bath. Kardamena is a 50 minute walk away. There is a free bus, not that frequent. Restricted to on site in the evenings, to dark to take a walk around the area without street lighting. Kos town is 30 minutes by bus. Shop on site or near the beach. €20 deposit for a kettle per week. You need to get supplies from the restaurant and take to your room. You can book PCR or Antigen tests with reception. You can also book them in Kardamena.

 
02-11-2021

af Rach228 Doncaster, England

Really good, ignore bad reviews

I cant understand the bad reviews. Every staff member lovely and polite and a lot go above and beyond. Pools are cool, beach is rocky and 45 mins walk to town, but we know this before we went. Food lovely, cant really fault anything

 
26-10-2021

af guptag2013 London, Storbritannien

Extremely happy

We stayed for 7 days, reached hotel at 9:40pm. After a quick check-in we had a late dinner ( Restaurant open 24hrs, provides cold and hot snacks), vegetarian food was excellent and beyond my expectations. Staff provided us 1l milk bottles every day for baby and on last day chef made couple of freshly backed bugget sandwiches for all of us as our departure time is just before dinner time. As it is end of seasons swimming pools are bit freezing though weather was good and sunny. Pros: - Awesome entertainment by Animations team - Clean and neat restaurant - Caring Hospitality staff - Excellent food and it's beyond my expectations (especially vegetarian) - Excellent sporting facilities (all free of charge) - Good size open family size room - long sea side walk to town. Cons: - There were some black coloured beetles on Day 1, although they disappeared after Day 2 clean. - Tiny amount of Mosquitos, though it is due to the location of room and Mediterranean climate. - Grit sand beach, though kids enjoyed quite well.

 
26-10-2021

af medhurst24 Swanley, Storbritannien

Best entertainment team ever!!

We stayed at the akti beach resort for 11 days and what a holiday we had. There were some down sides but the good was far better. The entertainment team at this hotel was some of the best I’ve ever seen. We’ve been to countries all over the world and I got to say this was hard to beat. Tony and Julia being the 2 that stood out for us but they was all great. Tony and Julia made our holiday and the kids loved them too.. can’t wait to see them again. Also george who was a barman there was great too. He was our favourite. Made the best drinks and was always happy smiling and a joy to be around. My favourite waiter was called ophelias. He was amazing. Was always quick to clear out tables was always polite and was great at his job.