Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Bello Royal er et badeparadis for hele familien. Vælg mellem flere pools i løbet af dagen, indendørs pool til et par svømmeture før morgenmaden, i havet direkte nedenfor hotellet eller i børnepoolen. Mellem svømmeturene kan du nyde god mad i en af hotellets restauranter og få en god drink i poolbaren eller strandbaren.

Nær hotellet ligger det store vandland Aquatica Water Park - mod betaling. I vandlandet er der flere vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, lille vandland for de mindste, cafe, deponering, solstole og parasoller, nogle vandrutsjebaner skal man være mindst 120 cm høj for at køre på. Mad og drikkevarer inde i parken er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program.

Hotellet har 13 udendørs pools med saltvand og en separat børnepool. Indendørs pool. To jacuzzier. Solstole og parasoller kan lånes både ved poolområderne og på hotellets private del af stranden. Pool- og badehåndklæder er inkluderet og kan skiftes tre gange om ugen.

Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer. Buffetrestauranten Ambrosia serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også tre buffetrestauranter, der serverer græsk og italiensk mad samt mad fra køkkener omkring Middelhavet. De to à la carte restauranter serverer alt fra burgere til velsmagende kød- og fiskeretter. I Gelateria spiser man is og snacks. Ammos Beach Bar og Azure Snack Bar serverer drinks og kolde snacks, og Lounge Bar byder på noget forfriskende at drikke. Dresscode - lange bukser til mænd, i alle restauranter til middag.

Porto Bello Royal tilbyder en bred vifte af sportsgrene, aktiviteter, herunder vandaerobic, yoga, vandcykler og kajakker, fodbold, tennis, bordtennis, dart, beachvolley og vandpolo samt let underholdning om aftenen. Vandsportscenter mod betaling. Fitnessrum med en aldersgrænse på 16 år (reservation nødvendig). Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-11 år med engelsktalende personale.

Wifi er inkluderet på hele hotellet, også på stranden. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Hotellet ligger 3 km fra centrum af Kardamena og 30 km fra Kos by. Afstanden til stranden varierer fra 50 til 300 meter alt efter hvor på hotellet du bor. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Der er en tunnel mellem hotellet og stranden. Flytrafikken over området kan opleves som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restaurant Ambrosia, kl. 10.30-11.00
 • Snacks i Thalassa Bar, kl. 12.00-17.00 og kl. 23.30-24.00
 • Is i Gelateria, kl. 12.00-19.00
 • Snacks i Azure Snack Bar, kl. 12.00-17.00
 • Frokostbuffet i restauranterne Ambrosia, Olea og Isalos, kl. 12.30-14.00
 • Eftermiddagskaffe i Thalassa Bar, kl. 16.30-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten Ambrosia, kl. 19.00-21.30
 • À la carte middag i restaurant Due Ponti (en middag inkluderet pr. ophold)
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks i nogle af hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-24.00. Strandbaren er åben kl. 10.00-18.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien. Halvpension indgår.

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.