Aegean Village

apollo mondo selected

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Vi er meget glade og stolte af at kunne fortælle, at populære Aegean Village på Karpathos nu slutter sig til vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære, et nybygget fitnessrum, yoga flere gange om ugen og mulighed for ægte ferieluksus i nybyggede deluxe-suiter med privat pool.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Formidabel personale - meget søde og imødekommende. Yderst børnevenlige og hjælpsomme.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Aegean Village består af flere bygninger og har en dejlig atmosfære. Hotellet ligger i udkanten af Amopi og har gåafstand til taverner og små dagligvarebutikker gennem rolige og fredelige omgivelser.

Pool og strand
Hotellet har to forskellige poolområder med hver sin pool, den ene med børnesektion. Solstole, parasoller og pool- og strandhåndklæder kan lånes. Der er selvfølgelig en poolbar, hvor du kan slukke tørsten og slappe af i skyggen.

Mondo Café og en restaurant
Som på næsten alle Apollo Mondo Selected-hoteller er der en Mondo Café på hotellet. Her kan du slappe af med en god kop kaffe, et stykke kage, is eller måske en friskpresset juice.

I restauranten, som serverer morgenmad samt frokost og middag, kan du prøve lokale retter der er inspireret af køkkenerne omkring Middelhavet. Og må vi foreslå en drink med et græsk twist før middagen? I baren serveres der nemlig ofte cocktails med Ouzo, Mastixa eller Metaxa på ingredienslisten.

Aktiviteter og fitnessrum
Et nyt fitnessrum vil give dig mulighed for at opretholde din træningsrutine på ferien og måske endda tilføje noget til den. Yoga-sessioner ledet af vores uddannede Apollo-instruktører tilbydes flere gange om ugen.

Øvrigt
Gratis wifi overalt på hotellet. Strygejern kan lånes i receptionen.

Hotelområdet og omgivelserne
Niveauforskelle og trapper indenfor hotelområdet og ned til stranden. Vejen ned til nærmeste strand kan være udfordrende for klap- og barnevogne. Meget begrænset lokal trafik.

Fra Amopi kører lokale busser 2-3 gange om dagen i højsæsonen til byen Karpathos, omkring 8 kilometer væk.

Måltider

På nogle superior- og deluxe-værelser og deluxe-suite med privat pool Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

På nogle superior-, deluxe- og familie-værelser Indgår

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Værd at vide

I lavsæsonen er mange restauranter i Amopi lukket. Et bredere udvalg kan findes i Karpathos by, ca. 15 minutter med taxa fra hotellet.

Vær opmærksom på

Aegean Village er et Apollo Mondo Selected-hotel i perioden 16. maj - 16. oktober 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Apollo Mondo Café
  • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Amopi

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Sophia

På Hotel Sophia i Amopi på Karpathos venter en rolig og afslappet ferie med en familiær atmosfære. Hotellet, som har et hyggeligt poolområde, ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden.