Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 99 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Formidabel personale - meget søde og imødekommende. Yderst børnevenlige og hjælpsomme.
-
Værelset lignede ikke det på billederne. Vi skulle nok have bestilt et større også. De forsøgte at finde et andet værelse, men det var mindre end det vi havde. Vi havde valgte deluxeværelse-værelse. Fik et ikke renoveret, men nok lidt større. Vi var afsted 2 voksne et barn på 5 og et spædbarn. Især badeværelset var i dårlig stand og værelset var ret mørkt. Terrassen var stor og med lækker udsigt.

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Service / personale
-
Buffet kunne være mere spændende / varieret

Bekræftet køb : 2023-10-15


8 ud af 10

+
Venligt personale, beliggenhed
-
Til den pris bør der ikke være to stole med defekte sæder, på værelset, samt løbe vand ud af brusenichen , når der tages bad. 20 Euro for selv at ville benytte "mini" baren , er optrækkeri.

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Meget venligt og opmærksomt personale, god morgenbuffet, hyggelig atmosfære, stilfuldt indrettet og skøn udsigt!
-
Evt. et par hvilestole på værelset !

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Beliggenheden og det fine grønne miljø der var rundt om de små huse.
-
Jeg er meget i tvivl om vi har fået det værelse vi have bestilt. Vi havde bestilt Deluxe men jeg tror at vores værelse bare var et almindeligt dobbelt værelse! Rengøringen svipsed en enkelt dag. Der var desværre en konstant høj lyd fra noget elektrisk udstyr på hotellet som kunne høres når man var udenfor også på lang afstand. Vi tænker at det bør efterses og udbedres.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Udsigten, vores udsigt fra værelset var fantastisk, hvilket den var overalt på hotellet, havde dog ikke fået det værelse jeg havde bestil, havde bestilt soperior værelse, men fik family room, hotellet mente vi var blevet opgraderet og værelset var større hvilket i min optik ikke er det vigtigste, jeg betaler for noget jeg jeg ikke får, desuden lå det lige ved kloak og efter hvad vej vinden blæser er det meget generende med kraftig kloak lugt… forrige år var desværre det samme problem, vores værelse var også optaget og blev noget nedgraderet i forhold til det vi havde betalt for, det synes jeg er rigtig ærgeligt, at man ikke får det man har betalt for…
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


7 ud af 10

+
det var generelt godt
-
det var fint

Bekræftet køb : 2023-10-01


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Det var et lille hotel
-
Det var meget dyr på hotellet

Bekræftet køb : 2023-09-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

424 bedømmelser
Meget godt
 
284
Godt
 
101
Middel
 
22
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

22-09-2023

af DayTrip719326 Bylderup-Bov, Danmark

Hyggelig hotel med havudsigt

Super hyggeligt hotel direkte til stranden. Smukkeste udsigt fra restaurant og værelse Moderne værelse med fin terrasse. Serveres buffet til morgenmad og aftensmad Til frokost kan der bestilles fra mindre menukort Hyggeligt pool med skønne liggestole med udsigt til havet og Amoopi Strandpromenade Kommer gerne igen

 
31-07-2022

af jimcZ6860JW

Elsker dette sted

Vi har været på dette hotel 8 gange og kommer altid retur selvom vi gerne vil opleve nye steder / øer i det Græske. Sikke en service, dejlig mad i restauranten og udsigten er enestående. Øen er mega spændende, så bil kan anbefales. Er rejsende kun til pool, lækker stand og gode spisesteder behøves ikke bil. Det går busser fra Ammopi til byen, som ligger 5 km væk. ENJOY

 
21-06-2019

af Safari811703

En god atmosfære

Smukt, roligt og meget venligt personale, altid hjælpsomt Sødt og smilende Fine solsenge ved poolen og god betjening med håndklæder Poolbar uden støjende musik Rengøringsniveau overalt var i top, ude og inde

 
05-10-2017

af SandraDamm Skodsborg, Danmark

Fantastisk sted

Det var simpelthen en fornøjelse at bo på dette hotel/hotel-lejlighed. Udsigten er helt fantastisk. Personalet er søde, hjælpsomme og ikke påtaget på nogen måde! De går alle langt for at gøre deres kunde tilfredse, men på en meget høflig og behagelige måde. Der er pænt, rent og nydeligt alle vegne. Der er både plads til børnefamilier og grupper af voksne - uden nogen træder hinanden over tæerne. Kapathos er ikke så meget andet end en ø med smukke strande, så man skal tage hertil hvis man ønsker afslapning og og smukke strande i lange baner.

 
02-10-2017

af Andreas L Malmø, Sverige

Et dejligt sted!

Hotellet ligger i den smukkeste græske bugt du kan forstille dig. Vejret er skønt her primo oktober og der er dømt shorts og t-shirts over hele linjen. Personalet er verdensklasse og servicen er helt i top. Personalet taler godt engelsk er virkligt søde. Der er 10min gang til en lille dejlig strand. Maden på hotellet er mindst på højde med de omgivende 5 små hyggelige resturanter. Vi havde baby på 8 måneder med og personale var meget omsorgsfulde. Meget børnevenligt sted. Gæsterne er primært svenske børnefamilier men der er også nordmænd og et par hollændere. Vandet i poolen og i havet er ca. samme temperatur. Nogle børn kan lege i det i timevis - vores pige er lille så det bliver bare dyp på 5 min. Der er 15 min kørsel til lufthavnen (der kommer ca. 2 fly om dagen). På Øen er der primært skønne strande, snorkling, solbadning og windsurfing, ikke de store kulturelle oplevelser. Vi boede i en stor etværelses og det fungerede fint. Madrasserne er fine (hellere lidt får hårde end for bløde). Stedet er ikke velegnet hvis man er gangbesværet eller ikke kan li at bære sin barnevogn. Her er en del trapper. Stedet er meget stillet uden nogle former for trafikstøj. Vi kunne sagtens komme tilbage.