Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Der var pænt og rent. Meget imødekommende personale
-
Aftensmaden i restauranten var kedelig

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Der er alt alt for dårlig internetforbindelse. Ofte kunne man slet ikke komme på nettet eller også blev man smidt af. Det var specielt slemt på værelset. Kloaken på badeværelset lugtede som ‘råddent æg’ hver gang man gik i bad ☹️. Morgenmads udvalget svarer ikke til et 4- stjernet hotel, klart plads til forbedring også der.

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Værelset, sengen, personalet.
-
At der hver dag bliver fyldt op af kaffe og mælk, og der bliver sørget for, at der også er nok shampoo.

Bekræftet køb : 2021-08-15


10 ud af 10

+
Udsigt, service, udseende, rengøringsniveau og personalet.
-
Ventilator på badeværelset tænder automatisk og larmer meget, en lille ting men alt andet spiller.

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
Udsigten og beliggenhed, komfort og høj standard i værelserne
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

341 bedømmelser
Meget godt
 
230
Godt
 
83
Middel
 
15
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

21-06-2019

af Safari811703

En god atmosfære

Smukt, roligt og meget venligt personale, altid hjælpsomt Sødt og smilende Fine solsenge ved poolen og god betjening med håndklæder Poolbar uden støjende musik Rengøringsniveau overalt var i top, ude og inde

 
05-10-2017

af SandraDamm Skodsborg, Danmark

Fantastisk sted

Det var simpelthen en fornøjelse at bo på dette hotel/hotel-lejlighed. Udsigten er helt fantastisk. Personalet er søde, hjælpsomme og ikke påtaget på nogen måde! De går alle langt for at gøre deres kunde tilfredse, men på en meget høflig og behagelige måde. Der er pænt, rent og nydeligt alle vegne. Der er både plads til børnefamilier og grupper af voksne - uden nogen træder hinanden over tæerne. Kapathos er ikke så meget andet end en ø med smukke strande, så man skal tage hertil hvis man ønsker afslapning og og smukke strande i lange baner.

 
02-10-2017

af Andreas L Malmø, Sverige

Et dejligt sted!

Hotellet ligger i den smukkeste græske bugt du kan forstille dig. Vejret er skønt her primo oktober og der er dømt shorts og t-shirts over hele linjen. Personalet er verdensklasse og servicen er helt i top. Personalet taler godt engelsk er virkligt søde. Der er 10min gang til en lille dejlig strand. Maden på hotellet er mindst på højde med de omgivende 5 små hyggelige resturanter. Vi havde baby på 8 måneder med og personale var meget omsorgsfulde. Meget børnevenligt sted. Gæsterne er primært svenske børnefamilier men der er også nordmænd og et par hollændere. Vandet i poolen og i havet er ca. samme temperatur. Nogle børn kan lege i det i timevis - vores pige er lille så det bliver bare dyp på 5 min. Der er 15 min kørsel til lufthavnen (der kommer ca. 2 fly om dagen). På Øen er der primært skønne strande, snorkling, solbadning og windsurfing, ikke de store kulturelle oplevelser. Vi boede i en stor etværelses og det fungerede fint. Madrasserne er fine (hellere lidt får hårde end for bløde). Stedet er ikke velegnet hvis man er gangbesværet eller ikke kan li at bære sin barnevogn. Her er en del trapper. Stedet er meget stillet uden nogle former for trafikstøj. Vi kunne sagtens komme tilbage.

 
29-08-2017

af Christinakn Vig, Danmark

Dejligt hotel

Vi havde skønne 2 uger her. Høj standard på mad, værelser, faciliteter og rengøring. Virkelig søde medarbejdere. Vi havde desværre en meget lille og ikke privat balkon, hvor solen bragede ned uden mulighed for skygge. Vi bad om nyt værelse, men alt var udsolgt. Vi rejste med Apollo og havde betalt ekstra for havudsigt. Tror der var et enkelt værelse (ud af mange), som ikke havde havudsigt, så det havde vi ikke behøvet. Bungalows de bedste. Men super dejligt sted. Tak for en dejlig ferie.

 
05-09-2016

af Frederik P Gilleleje, Danmark

Fantastisk hotel

Lækkert hotel med fantastisk udsigt og lige ned til vandet. Hotellet har fantastisk personale, som er utrolig servicemindet og man følte sig utrolig velkommen! Det er ikke sidste gang jeg besøger Aegean Village!