Apolis (Karpathos)

  • • Nær stranden
  • • Tilkøb halvpension
  • • Lyse værelser med aircondition

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Sødt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apolis er et pænt hotel, som er opbygget som en lille by med huse i forskellige farver. Stort poolområde med fantastisk udsigt over havet. Saltvandspool med børnesektion, solstole og parasoller. Håndklæder mod betaling. Hyggelig reception med tv. Gratis wifi. Lille Fitnessrum. Legeplads. Trafik i nærheden af hotellet kan virke forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes. Halvpension er morgenmadsbuffet og frokost eller middag. Frokost og middag er et udvalg af forretter og hovedretter man kan vælge imellem.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet samt til strand og centrum.

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en buffet-restaurant på hotellet.

Sophia

Velkommen til hyggelige Hotel Sophia i Amopi på Karpathos. Her venter en familiær atmosfære og et dejligt poolområde. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappende ferie.

Lakki Studios

Lakki Studios er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Amopi Bay

Hotellet er fint indrammet af blomster og palmer, og fra poolområdet kan du beundre det smukke græske landskab. Du bestemmer helt selv, om du vil nyde skønne svømmeture i poolen eller i det lækre badevand, som du kommer til på et par minutter.

Argo Beach

Velkommen til et vidunderligt strandhotel i Amopi på Karpathos. Nyd den fantastiske udsigt over Amopia-bugten og det krystalklare vand. Hotelområdet er stort med farverige haver med både oliventræer og palmer. Og dobbeltværelserne er rummelige og luftige, nogle værelser er også renoverede.