Lakki Studios

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Gåafstand til stranden
  • • Familiær atmosfære

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlig personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 43 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lakki Studios er et hyggeligt familiedrevet lejlighedshotel med unik atmosfære og gåafstand til stranden i Amopi. Receptionsbygning med morgenmadsservering.

Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling. Receptionen har åben kl. 08.00-20.00. Der findes en yoga-platform på hotellet, for den som vil være aktiv på ferien. Medbring eget udstyr (der er ingen træningshold på hotellet). Gæsterne på Lakki Studios kan benytte poolen på nabohotellet Apolis.

Gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Fra Amopi afgår lokalbussen ca. 2-3 gange om dagen (i højsæsonen) til Karpathos by, ca. 8 km. Kuperede omgivelser. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser:
Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Lejligheder:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Værd at vide

Alle værelser, der er beliggende på nederste plan med balkon i stueplan, har karpatisk seng. En karpatisk seng er en ophøjet seng/soveplads, der nås via trapper (se billede).

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en restaurant på hotellet.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.