Lakki Studios

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed. Morgenmaden og værtinden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 47 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lakki Studios er et hyggeligt familiedrevet lejlighedshotel med unik atmosfære og gåafstand til stranden i Amopi. Receptionsbygning med morgenmadsservering.

Deponering i receptionen mod betaling. Der findes en yoga-platform på hotellet, for den som vil være aktiv på ferien. Medbring eget udstyr (der er ingen træningshold på hotellet). Gæsterne på Lakki Studios kan benytte poolen på nabohotellet Apolis.
Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er bemandet fra kl. 08.00-20.00.

Gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Fra Amopi afgår lokalbussen ca. 2-3 gange om dagen (i højsæsonen) til Karpathos by, ca. 8 km. Kuperede omgivelser.

Måltider

Dobbeltværelser:
Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Lejligheder:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Værd at vide

Alle værelser, der er beliggende på nederste plan med balkon i stueplan, har karpatisk seng. En karpatisk seng er en ophøjet seng/soveplads, der nås via trapper (se billede).

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 indgår deponering på værelset i prisen.

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Vi er meget glade og stolte af at kunne fortælle, at populære Aegean Village på Karpathos nu slutter sig til vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære, et nybygget fitnessrum, yoga flere gange om ugen og mulighed for ægte ferieluksus i nybyggede deluxe-suiter med privat pool.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Sophia

På Hotel Sophia i Amopi på Karpathos venter en rolig og afslappet ferie med en familiær atmosfære. Hotellet, som har et hyggeligt poolområde, ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden.