Aegean Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en restaurant på hotellet.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Executive-suiter med jacuzzi for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Formidabel personale - meget søde og imødekommende. Yderst børnevenlige og hjælpsomme.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Village er et populært hotel, som består af flere bygninger med familiær stemning. Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Amopi med gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Her er en pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder indgår. Poo-/snackbar og restaurant.

Gratis wifi. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet og ned til stranden. Fra Amopi kører lokalbusser 2-3 gange dagligt i højsæsonen til Karpathos by, ca. 8 km. Vejen ned til nærmeste strand kan være svært fremkommelig for barnevogne.

Måltider

Indgår i nogle deluxe-værelser og nogle superior-værelser:

  • Morgenmadsbuffet

Indgår i executive-suiter, familie-værelser, familie-suiter, junior-suiter og nogle deluxe-værelser og nogle superior-værelser:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Kan tilkøbes:

  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Værd at vide

I lavsæsonen er mange restauranter i Amopi lukket. Et bredere udvalg kan findes i Karpathos by, ca. 15 minutter med taxa fra hotellet.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 kan man ikke booke familie-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Amopi

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.