Sophia

På Hotel Sophia i Amopi på Karpathos venter en rolig og afslappet ferie med en familiær atmosfære. Hotellet, som har et hyggeligt poolområde, ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk service og hjælpsomhed fra ejerne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Sophia findes et dejligt poolområde med børnesektion. Solstole og parasoller kan lånes. Morgenmaden serveres i hotellets bar, og i løbet af dagen tilbydes snacks og enkle retter.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften, ca. kl. 07.00-23.00.

Gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Fra Amopi kører lokalbussen ca. 2-3 gange dagligt (i højsæsonen) til Karpathos by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Vi er meget glade og stolte af at kunne fortælle, at populære Aegean Village på Karpathos nu slutter sig til vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære, et nybygget fitnessrum, yoga flere gange om ugen og mulighed for ægte ferieluksus i nybyggede deluxe-suiter med privat pool.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.