Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Visse dobbeltværelser har trappetrin op til sengen og badeværelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Executive suite med jacuzzi

Executive suiter med jacuzzi på balkonen og udsigt mod havet. Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Åben planløsning til håndvask og til en bruser i soveværelset med glasdøre. Separat toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-suite

Familie-suiter med kombineret opholdsrum og minikøkken. Soveværelsesdel der nås via et par trappetrin. Dobbeltseng og to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr.Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med et kombineret opholdsrum og minikøkken og en soveværelsesdel, der nås via et par trappetrin. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med et soveværelse og et opholdsrum. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i to enkeltsenge, der nås via et par trappetrin. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.