Deluxe-suite med privat pool

Deluxe-suiter med privat pool og havudsigt fra terrassen. En dobbeltseng. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller med balkon og havudsigt. Deluxe-værelserne med terrasse har adgang via terrassen. Nogle deluxe-værelser har et trin op til soveværelsesdelen og badeværelset. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Værelset består af to dele i åbent plan, den ene del med opholdsrum/minikøkken og en soveværelsesdel som nås med få trappetrin. En dobbeltseng og to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, deponering og aircondition. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller med balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.