Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Visse dobbeltværelser har trappetrin op til sengen og badeværelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller havudsigt. Halvpension indgår.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser med morgenmad

Deluxe-værelserne har et trin op til delen med sengen og badeværelset. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Strygejern og strygebræt kan lånes. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt eller med delvis havudsigt. Morgenmadsbuffet indgår.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-suiter

Familie-suiter med kombineret opholdsrum og minikøkken. Soveværelsesdel der nås via et par trappetrin. Dobbeltseng og to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr.Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Halvpension indgår.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser med et kombineret opholdsrum og minikøkken og en soveværelsesdel, der nås via et par trappetrin. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Halvpension indgår.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt eller havudsigt. Halvpension indgår.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser med morgenmad

Superior-værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Strygejern og strygebræt kan lånes. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, delvis havudsigt eller med havudsigt. Morgenmadsbuffet indgår.

Antal personer: 2-3 personer.