Paradise Ammoudia

  • • Frodigt poolområde
  • • Nær stranden

På dette hotel kan du nyde den skønne strandbeliggenhed i nærheden af flodmunding Archeons. Her kan du holde en skøn afslappende ferie, og poolområdet bliver hurtigt dit favoritsted. Slap af i den eksotiske blomstrende have og nyd ferien i fulde drag.

Ugens Deal

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til:

Epirus Lefkas Samos
Kos Limnos Skiathos
Korfu Santorini Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabat gælder også på kombinationsrejser til nævnte rejsemål. Gælder nye bookinger hele sommeren 2023 når du booker mellem den 27/1-12/2 2023.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøring, udsigt,aftensmad service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 47 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradise Ammoudia er et flot hotel beliggende lige ved Archeon-floden, der munder ud i Ammoudara. Frodigt poolområde med børnesektion, parasoller og poolbar. Hyggelig hotellobby og restaurant. Bar. Wifi på fællesområder. Deponering mod betaling i receptionen. Nær strand, minimarked og restauranter. I højsæsonen er der solstole og parasoller mod betaling på stranden. Ca. 17 km til Parga by. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved floden Archeons. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Villa Andreas

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.