Rejser til Dubai

Dubai:

  • • Kombiner by- og strandliv
  • • Non-stop med prisbelønnede Emirates

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Flyv med prisbelønnede Emirates. God benplads, mad, drikke og bagage indgår, samt masser af underholdning!

Velkommen til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Her venter vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – når du rejser til Dubai tager flyveturen kun ca. 6 timer.

Højdepunkter fra DubaiFakta om Dubai

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Valuta

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED).

Transfer

Fra Dubai lufthavn til hotellerne tager det ca. 30-60 min. Grundet strikse parkeringsforhold for busser, minibusser og biler i lufthavnen i Dubai lufthavn kan ventetid på 30-60 minutter forekomme. Dette skyldes, at transferbusserne først må køre frem til terminalen, når alle gæster er kommet ud fra bagageområdet. Trafik i lufthavnsområdet kan også påvirke ventetiden i lufthavnen. Under nytår kan transfer tage op til 1 time ekstra pga. forskellige events. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Dubai har fantastiske strande med krystalklart vand. Der er god plads på strandene. Det er forbudt at bade topløs. Samtlige pools har temperaturkontrol, hvilket indebærer at de altid har en behagelig temperatur.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 25°c
feb 26°c
mar 28°c
apr 33°c
maj 37°c
jun 39°c
jul 41°c
aug 41°c
sep 39°c
okt 36°c
nov 31°c
dec 27°c
8,5 ud af 10 Dubai
Vores gæsters vurdering, Baseret på 661 anmeldelser
Populære hoteller
JA Beach - sommer 2024
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 5 nætter, 1/9 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.265 DKK
Book

JA Beach - vinter 2024/25
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 27/11 2024, Fra København/Kastrup
fra
7.849 DKK
Book

JA Ocean View
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 5 nætter, 1/9 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.901 DKK
Book

Vil du også opleve Abu Dhabi?

Oplev Ferrariworld, Yas Island og Abu Dhabis mange seværdigheder. Det er muligt at komme med direkte bus fra Bur Dubai stationen Al Ghubaiba ( ved The Creek )  til Abu Dhabi. Pris AED 25 pr. vej.

Andre rejsemål De Forenede Arabiske Emirater

Ajman

Oplev Dubais ukendte lillebror Ajman – De Forenede Arabiske Emiraters allermindste emirat. Der er kun en kort køretur i bil til den sprudlende storby Dubai, men der venter en helt anden atmosfære i Ajman med et roligere tempo. Her kan du bo på lækre hoteller midt på den lange, hvide sandstrand.

Ras Al Khaimah

Derfor skal du rejse til Ras Al Khaimah: Smukke hvide sandstrande og solsikkert Krystalklart vand og svajende palmer Pris-overkommelige og gode hoteller Spændende udflugter som f.eks. verdens længste zipline

Abu Dhabi

Rejs til Abu Dhabi for en solskins ferie med futuristiske skylines, internationalt køkken til alle prisklasser og store sandstrande. Abu Dhabi er et emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Det er også navnet på landets hovedstad, hvor moderne luksus møder kultur og tradition. På Yas Island i udkanten af Abu Dhabi by er der flere forlystelsesparker, vandlande og madoplevelser samlet på ét sted, mens bymidten er fyldt med historiske steder og den arabiske kultur.