rejsemål

Jumeirah Beach med Dubai Marina er Dubais mest kendte destination til sol- og badeferie. Hele området er fantastisk, med alt fra en skøn strand til restauranter og god shopping. Og i nærheden er der meget at se og opleve, blandt andet luksushotellet Burj al Arab og det enorme vandland Wild Wadi Wate...

Læs mere om Jumeirah Beach & Dubai Marina 6 hoteller fra 6.733 DKK

Den palmeformede ø Palm Jumeirah efterlader ingen uberørt. Denne store menneskeskabte ø er hjemsted for mange fine hoteller, hvor de ikoniske Atlantis The Palm og The Royal er hovedattraktioner. Vil du have en uforglemmelig oplevelse, så skal du besøge Palm Jumeirah.

Læs mere om Dubai Palm Jumeirah 4 hoteller fra 5.702 DKK

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellem Dubai Marina og Dubai Downtown. Med sin centrale beliggenhed og gode transportmuligheder er hotellerne i Al Barsha og Barsha Heights et perfekt udgangspunkt for dig, der gerne vil rundt i Dubai og opleve så meget som muligt under ferien. Dette er et område i...

Læs mere om Dubai Al Barsha & Barsha Heights 2 hoteller fra 5.450 DKK

Bur Dubai er en lille ældre og mere lokal bydel i Dubai. I området er der utrolig meget kultur, og på Dubai Museum kan du lære alt om områdets historie. Her bor du også nær mange restauranter og shopping, både i moderne butikker og spændende souker i Deira.

Læs mere om Bur Dubai & Deira 11 hoteller fra 5.175 DKK

Jebel Ali byder på et stille og roligt ferieophold med fokus på afslapning og et skønt strandliv. På den gode Jebel Ali Beach venter der mange muligheder for vandsportsfaciliteter.

Læs mere om Dubai Jebel Ali 3 hoteller fra 6.265 DKK

Rejs til Dubai Parks and Resorts, en fantastisk destination for hele familien, der ønsker at opleve spænding og eventyr i Dubai. Her venter adskillige forskellige forlystelsesparker, restauranter og shoppingmuligheder - det meste af det, der skal til for en tempofyldt og mindeværdig ferie!

Læs mere om Dubai Parks and Resorts 1 hoteller