JA Beach - vinter 2024/25

apollo sports

 • • Mange træningsfaciliteter
 • • Lang sandstrand med palmer
 • • Fin spa

Velkommen til det luksuriøse Apollo Sports-hotel JA Beach, hvor sport og aktivitet møder afslapning! Nyd solen og svøm på den palmekantede sandstrand eller ved de dejlige poolområder og spis godt på førsteklasses restauranter. Vil du holde dig aktiv i ferien, så pak dit træningstøj og gør dig klar til en aktiv ferie!

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God service, meget venligt og smilende personale, lækkert mad, og dejlig beliggenhed ved skøn str...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med splash park og vandrutsjebaner
JA Beach er et fint hotel med en 800 meter lang palmekantet sandstrand til hotellets gæster. Ved poolområdet er der to pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder. Til børnene har hotellet et lille vandland, Just Splash Park, med vandrutsjebaner til børn over 100 cm, og for de mindste er der en splashpool til leg og afkøling i selskab med en voksen. Nogle steder er der også skygge.

Træning, aktiviteter og restitution
På Apollo Sport-hotellet JA Beach er der et varieret udvalg af fitnessfaciliteter og mange aktiviteter at prøve for en aktiv ferie.

I det veludstyrede fitnesscenter finder du alt, hvad du skal bruge til en effektiv træning, uanset om du er interesseret i styrketræning, olympiske løft eller cardio. Der er også holdtræning i forskellige former lige fra yoga til funktionel træning, intensiv HIT og Tabata.

For tennis- og padel-entusiaster er der fire tennisbaner og to padelbaner. Vores professionelle tennistrænere står til din rådighed for individuel eller gruppetræning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du forbedre dit spil med vores coachingpakker.

For fodboldhold har vi tre FIFA-græsbaner i et imponerende sportsanlæg i kort afstand fra hotellet. Her kan vi arrangere fodboldcamps, træninger og arrangementer.

Oplev magien ved ridning på JA Equestrian Center, som tilbyder rideundervisning for både børn og voksne, begyndere eller erfarne, under vejledning af kvalificerede instruktører. En fantastisk mulighed for at udforske ridesportens verden!

Oplev spændingen ved at skyde på JA Skydeklubs indendørs og udendørs baner. Udfordr dig selv og dine venner i lerdueskydning, pistolskydning eller bueskydning.

På stranden tilbyder vandsportscentret Blue Ocean Sports en række forskellige vandsportsaktiviteter, fra SUP og kajaksejlads til kitesurfing og windsurfing. Her er noget for enhver, der vil nyde vandet.

For golfentusiaster er der en naturskøn 9-hullers golfbane, der byder på udfordring og skønhed i en perfekt balance. Hvis du har brug for instruktioner eller vejledning, er der PGA-professionelle klar til spillere på alle niveauer.

For dem, der elsker at løbe, tilbyder JA Beach et ideelt miljø til morgenløb, interval, distance eller lange løbeture. Anlægget strækker sig over et stort område med masser af muligheder for at løbe og gå på opdagelse i fredelige omgivelser.

På JA Beach er der også en stor og dejlig spa med udsigt over havet, hvor der tilbydes behandlinger mod betaling. Gratis sauna og jacuzzi. Hammam mod betaling.

Flere restauranter og barer
På JA Beach er der noget for enhver smag! Buffetrestauranten Ibn Majed serverer morgenmad og middag, og Sports café med flot udsigt over marinaen ved poolområdet byder på frokost. Blandt á la carte-restauranterne finder du Taperia med spanske specialiteter, Captain's med lidt mere simple retter som pizza, den indiske restaurant Kinara med krydderimarked, hvor du kan lære mere om krydderiernes gavnlige egenskaber, den italienske restaurant Sette med et solidt vinkort og en 360-graders udsigt over resortet og den asiatiske restaurant White Orchid med specialiteter fra hele regionen. Gå ikke glip af oplevelses-restauranten Sirere "Message in a bottle", som i løbet af den to timer lange middagssession vil tage dig med på en spændende rejse med illusioner og banebrydende 3D-grafikteknologi. Den italienske à la carte restaurant Sette har en aldersgrænse på 12 år efter kl. 21.00. Bordreservation er påkrævet på de fleste restauranter. Resortet har også flere barer og lounger.

Her er noget for børn i alle aldre
Hotellet har en sjov legeplads og miniklubben CoolZone i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Børn op til 3 år kan deltage mod betaling, uden beregning for børn 4-12 år.

Øvrigt
Gratis wifi på fællesområder. Det nærmeste center er indkøbscentret IBN Battuta, som ligger 15 kilometer fra hotellet. Shoppingcentret Marina Mall ligger 35 kilometer fra hotellet. Gratis hotelbusser afgår dagligt tur/retur til IBN Battuta indkøbscenter. Der er også busser til indkøbscentret Mall of the Emirates og shoppingcentret Dubai Mall. Pladser på busserne bestilles i receptionen.

En del af JA The Resort
Hotel JA Beach danner sammen med hotellerne JA Palm Tree Court og JA Lake View JA The Resort. Hotellerne deler nogle faciliteter og restauranter, mens andre faciliteter kun kan benyttes af beboere på de respektive hoteller. Ved Palm Tree Court er der blandt andet en restaurant med japansk Teppanyaki-bord, hvor man spiser med udsigt til stranden – ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel uden at en forælder ledsager dig

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Halvpension inkluderer morgenmadsbuffet i restaurant Ibn Majed samt frokost eller middag (fast menu) på restaurant La fontana & Captain's.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Ibn Majed, kl. 07.00-11.00
 • Frokost (fast menu) på restaurant Sports Café, kl. 12.30-15.30
 • Pizza og pasta på Captain's restaurant, kl. 12.00-16.00 og kl. 18.30-22.00
 • Middagsbuffet på restaurant Ibn Majed, kl. 18.30-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i Anchor bar, kl. 09.00-17.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i Captain's bar, kl. 12.00-16.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i Palmito poolbar, kl. 09.00-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum hos Vasco da Gama (aldersgrænse 21), kl. 16.00-24.00
 • 25 % rabat på hotellets øvrige restauranter og barer

All Inclusive Ultra inkluderer alt ovenfor, men du kan også vælge at spise og drikke på restauranterne nedenfor. Restauranterne og barerne ligger på andre hoteller, se nedenfor. Frokost og middag på à la carte-restauranterne består af en forret, en hovedret og en dessert.

 • Morgenmadsbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 07.00-11.00
 • Morgenmadsbuffet i La Fontana Brasserie restaurant, på JA Palm Tree Court, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 12.30-15.30
 • Frokost i à la carte-restauranten Republik på JA Lake View Hotel, kl. 12.00-16.00
 • Frokost i à la carte-restauranten Anchor ved Ja Palm Tree Court, kl. 12.00-18.00
 • Frokostbuffet på restauranten La Fontana Brasserie på JA Palm Tree Court, kl. 12.30-15.30
 • Frokost på à la carte-restauranten Smokin' Gun på JA Skydeklub, kl. 14.00-23.00
 • Middagsbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Middag i à la carte-restauranten Republik på JA Lake View Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Middag i den italienske à la carte restaurant Sette på JA Beach Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum på udvalgte barer på JA Lake View Hotel, JA Palm Tree Court og JA The Resort Golf Course, kl. 11.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Hotelgæster behøver ikke at bære et All Inclusive-armbånd. Mad og drikkevarer registreres og det samlede beløb fratrækkes ved udtjekning. Ikke alle restauranter er åbne dagligt, og nogle restauranter kræver reservation. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer

Alle hoteller i Dubai Jebel Ali

JA Palm Tree Court

På Hotel JA Palm Tree Court indfinder feriefølelsen sig hurtigt. Med privat strand og tre pools, er du altid i nærheden af skønne bademuligheder. Når det gælder dagens måltider, venter der et stort udbud af restauranter med mad fra hele verden. Desuden er her også en skøn spa og sjove aktiviteter - perfekt for hele familien.

JA Beach - sommer 2024

Hotel JA Beach ligger midt på den lange sandstrand tilbyder flere aktiviteter og et udvalg af måltider. Tilbring dagen med skønne stunder ved poolen, dyp i havet og gåture langs med hotellets marina.