JA Beach - sommer 2024

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel JA Beach ligger midt på den lange sandstrand tilbyder flere aktiviteter og et udvalg af måltider. Tilbring dagen med skønne stunder ved poolen, dyp i havet og gåture langs med hotellets marina.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God service, meget venligt og smilende personale, lækkert mad, og dejlig beliggenhed ved skøn str...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

JA Beach er et fint hotel med sin egen 800 meter lange palmekantede sandstrand. Ved det lækre poolområde er der totalt to pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller ved både poolen og stranden. Gratis håndklædeservice. Gå ikke glip af Just Splash Park med vandrutsjebaner. Børn under 100 cm må ikke køre i vandrutsjebanerne og børn mellem 100 cm og 120 cm skal være i følge med en voksen. Just Splash pad/pool til de mindste.

Hotel JA Beach udgør sammen med hotel Palm Tree Court området "Jebel Ali Golf Resort & Spa". Hotellerne deler nogle faciliteter og restauranter, mens andre faciliteter kun kan benyttes af det respektive hotel. På Palm Tree Court findes der blandt andet en restaurant (indgår ikke i All Inclusive) med japansk Teppanyakibord, hvor du spiser med udsigt over stranden.

På hotellet er der flere forskellige restauranter og barer. Der er blandt andet en buffetrestaurant og flere førsteklasses a la carte-restauranter. På JA Beach er der bl.a. en restaurantbåd og et steakhouse samt flere barer.

Hotellet passer til alle, men især børnene vil elske hotellet. Her er en legeplads samt miniklubben CoolZone med organiserede aktiviteter og underholdning i hotellets regi (med engelsktalende personale). Børn op til 3 år kan være med mod betaling, og det er gratis for børn 4-12 år.

Det er en stor skøn spa med udsigt over havet, hvor der er flere skønne behandlinger mod betaling. Gratis adgang til fitnessrum og sauna. Jacuzzi og hamam mod betaling.

Hvis du ønsker lidt variation, er der masser af aktiviteter på hotellet. F.eks. ørkenridning, tennis og motordreven vandsport. Gratis bordtennis og badminton (indendørs). Kajak og små sejlbåde kan lejes. Flyvning med svævefly mod betaling. Hotellet har også heste, så det er muligt at tage ridelektioner mod betaling. Gokart- og skydebane i nærheden.  

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen holder åbent døgnet rundt. Nærmeste centrum er IBN Battuta shoppingcenter, der ligger 15 km fra hotellet. Marina Hall shoppingcenter ligger 35 km fra hotellet. Gratis hotelbusser som afgår dagligt tur/retur til IBN Battuta shoppingcenter. Der går også busser til Mall of Emirates shoppingcenter samt Dubai Mall shoppingcenter. For at komme med disse hotelbusser skal de bookes i receptionen. Lokaltrafik.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Hvis du vælger at tilkøbe halvpension indgår morgenmadsbuffet samt frokostbuffet eller middagsbuffet i restaurant IBN Majed. Middagen (3 retter) kan istedet indtages på Sports Café. Hvis du hellere vil nyde middagen på en af hotellets signaturrestauranter, får du 50% rabat på regningen.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på Ibn Majed, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet på en af restauranterne La Fontana, Eighty-One eller Captains & Anchor, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet på en af restauranterne Ibn Majed, La Fontana eller Eighty-One, kl. 18.30-22.00
 • Ubegrænsede forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, i alle poolbarer Palmito Pool, Anchor Pool, Lake Sida & The Vibe (ved poolen for voksne), eller loungebarerne Vasco da Gama og Eighty-One Lounge, kl. 11.00-24.00
 • 25 % rabat på hotellets øvrige restauranter og barer.

All Inclusive Ultra inkluderer alt ovenfor, men du kan også vælge at spise og drikke på restauranterne nedenfor. Restauranterne og barerne ligger på andre hoteller, se nedenfor. Frokost og middag på à la carte-restauranterne består af en forret, en hovedret og en dessert.

 • Morgenmadsbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 07.00-11.00
 • Morgenmadsbuffet i La Fontana Brasserie restaurant, på JA Palm Tree Court, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 12.30-15.30
 • Frokost i à la carte-restauranten Republik på JA Lake View Hotel, kl. 12.00-16.00
 • Frokost i à la carte-restauranten Anchor ved Ja Palm Tree Court, kl. 12.00-18.00
 • Frokostbuffet på restauranten La Fontana Brasserie på JA Palm Tree Court, kl. 12.30-15.30
 • Frokost på à la carte-restauranten Smokin' Gun på JA Skydeklub, kl. 14.00-23.00
 • Middagsbuffet i restaurant 81 på JA Lake View Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Middag i à la carte-restauranten Republik på JA Lake View Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Middag i den italienske à la carte restaurant Sette på JA Beach Hotel, kl. 18.30-23.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum på udvalgte barer på JA Lake View Hotel, JA Palm Tree Court og JA The Resort Golf Course, kl. 11.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Hotelgæster behøver ikke at bære et All Inclusive-armbånd. Mad og drikkevarer registreres og det samlede beløb fratrækkes ved udtjekning. Ikke alle restauranter er åbne dagligt, og nogle restauranter kræver reservation. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Dubai Jebel Ali

JA Palm Tree Court

På Hotel JA Palm Tree Court indfinder feriefølelsen sig hurtigt. Med privat strand og tre pools, er du altid i nærheden af skønne bademuligheder. Når det gælder dagens måltider, venter der et stort udbud af restauranter med mad fra hele verden. Desuden er her også en skøn spa og sjove aktiviteter - perfekt for hele familien.

JA Beach - vinter 2024/25

Velkommen til det luksuriøse Apollo Sports-hotel JA Beach, hvor sport og aktivitet møder afslapning! Nyd solen og svøm på den palmekantede sandstrand eller ved de dejlige poolområder og spis godt på førsteklasses restauranter. Vil du holde dig aktiv i ferien, så pak dit træningstøj og gør dig klar til en aktiv ferie!